|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Na notebooku mi je sledeca konfiguracija
Intel C2D T7700 2.4GHz 2 GB DDR2 HD 320Gb SATA nVidia 9400M GT da li je moguce i kako bi funkcionisao MacOS na njemu?da li ima nekih bagova?rade li sve stvari,tipa wifi,bluetooth,...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ne vidim zasto ne bi moglo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Wifi ce ti mozda proraditi( ja sam kopirao stari kernel iz Tigera i prepravio one stringove ili sta vec ) .Imam TP Link sa Atheros cipom i ovi cipovi su se najbolje pokazali za hackintoshe e sad ne znam koji imas na notebooku...
BT radi po defaultu, barem bi trebalo. Najbolje probaj sa Kalyway distribucijom, meni nije pravila nijedan problem. I od grafickih drajvera izaberi samo NATIT nVidia jer ako cekiras neke druge , meni se desavalo da mi se totalno zezne rezolucija kada se podigne OS X |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
meni je wifi proradio, nista nisam ni instalirao, mislim da ni sa njim neces imati problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Sve je savrseno, samo napred...
Nego mene interesuje koji je Notebook u pitanju i koliko je kostao... Dvoumim se izmedju MacBook 13.3 i nekog PC Notebook pa mi treba pomoc da odlucim... Ne znam ni sam, Mac je skuplji ali me oslobadja uporedjivanja gomile modela i podmodela kod raznih drugih proizvodjaca, smaraju me oni njihovi nejasni sajtovi,nejasna podela na ove i one i kod svih je tako, ako nesto mrzim to je velika ponuda, a bez razloga... Tako da bi Macbook bio idealno resenje sa cenom od oko $1200, sto nudi za 20-30 % bolju masinu ako je PC u pitanju, ali jos nisam odlucio... Kako posle prodati Macbook i ostalo... Sta rece, koji je tvoj model?! ![]() Last edited by kravadinka; 03-02-2009 at 03:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Toshiba Tecra...oko 1000 i nesto preko...ali juri
![]() p.s.macbook ti nema firewire,pa ti je poluupotrebljiv za muziku.jedino na neku usb kartu da ga kacis,a to ti i nije bas neko resenje...samo macbook pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ima FW naravno, i ja sam pomislio isto jer sam tako na netu procitao, ali drugarica ima Macbook i ima FW, ovaj novi naravno... U cemu je caka, ne znam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Auuu...sad si me okrenuo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |