|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Jel' imao neko priliku da uporedi ova dva mikrofona?
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Izmedju pomenuta dva definitivno K2, ali MXL 960 Tube pre oba, jer je neverovatno dobar. Iako izuzetno hvale V69, nije ni blizu 960-ce.
Ridge ce uskoro testirati sve MXL-ove pa ce ti malo olaksati dilemu... ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Iskreno..... nisam uspio uociti razliku u zvuku izmedju CLASSIC 2 mikrofona i NTK(imao sam oba).K2 je predpostavljam isto sto i NTK samo s promjenjivom polarnom karakteristikom....Dobri su to mikrofoni...za nijansu su flat....(poslusajte vokal na Krivicnom Djelovanju,pjesma laganini)tj manje dinamike i ravniji ali potpuno upotrebljivi za mnoge stvari! ...i sto je najvaznije ..bez nekog veceg farbanja sjede u miksu.....no...pravi je uzitak bio upaliti Braunera vm1......sada sam zaboravio gdje sam spremio ova dva..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
znam da vadim temu iz naftalina, ali ovaj v69 mi je interesantan,moze se naci za ispod 300evra. Ima li nekih iskustava, jel neko probao v69 na vokalu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
brauner vm1...
![]() ahh,svr? ![]() mislim da je on ipak koju stepenicu iznad dva spomenuta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Da, a po ceni je i koji sprat visi!
![]() Nego stvarno, jel` neko vrsio uporedjivanje tog MXL-a i K2 ili mozda nekog drugog poznatog mikrofona? Last edited by akordeonista; 14-01-2009 at 08:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIKO - Timbaland edition | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 29-07-2007 10:53 AM |