|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
falsh za falshom.
ne znam shta drugo da ti kazem.. solo na gitari mi se svidja, mada ove backing ritam gitare zvuche kao da su samo preko pedale ubodene u line in.. najiskrenije, jedva sam poslushao do kraja.. ako su bzvz pevachi, igraj se sa melodyneom.. ne zman shta da ti kazem vishe.. btw, aranzmanski.. ufff.. uvek ista stvar.. jedino bih taj solo istakao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
jesi sredil studio konacno?
![]()
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ovo me podsjeća na neke rane radove iz ovog žanra, otkad počesmo da živimo u mnoštvu banovina.
Ako ćeš ovo slati na KR, daj neka ti sve muške solo dionice otpjeva onaj što je pjevao I vox. u dijelu : "... A miriše cimet i med ...". Popeglaj ga obavezno. Ženskicu povuci malo nazad i ubij joj malkice dominantnost u odnosu na muške vox - primjetno u svim duetima - takav joj glas. Falševe riješi obavezno. Prejaki su. Čak jači nego kod Jure Stublića ![]() Melodija, text - O.K. Arr. = plastika koja me izludi u ovom iz prve rečenice. Kontrasti : pjevani dijelovi naspram sola = prejaki (kontrasti : 'prejak' solo prema vox, u svim elementima ; ne mislim na gain, nego aranžmanski). Pjesma ti je dobra. Uradi to ponovo jer vrijedi truda. Bićete svi sretni i zadovoljni. Ono, jes' da se primaklo : treba pustiti u opticaj najdalje 21., 22. o.mj. Ali, šta da se radi. Vrijediće. Last edited by alfom; 15-12-2008 at 02:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Pozz..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |
Pitch band | STUDIOTON | Audio Software | 28 | 03-05-2006 11:35 AM |