|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo jedne zanimljive pesmice. Bacite neki komentar.
Rep Alfa 5, ja sam na refrenu.. Za muziku, mix i aranzman je zasluzan The Root Out.. Nije klasican rap, odmah da napomenem.. ![]() http://thestatic.net/rootout/The%20R...20Alfa%205.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
pazi... ti mi se u odnosu na ovu dvojcu svidjash.. matrica je super.. kao prava hahaah..
elem, ti si mi previshe ravan, iskreno.. i mogao si bar nekad da ubrzash flow.. a ova dvojca.. nishta ja njih ne razumem.. veliki minus za njih. kad bi te stvari ispravili, stvar bi bila hitichna.. a ovako je samo.. hmm.. slushljiva kad se iskljuchish.. kao zamisao je super.. poz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hmm, kako bre prvog ne razumes? o.O
Inace, ja sam tu uleteo posto nikako nisu uspeli da odrade refren pa sam se ja ponudio da uskocim dok smo snimali. ![]() Sto se tice matrice, to je radio Root Out.. Potrazi na JuTjubu ili na spejsu.. Decko pravi fenomenalnu muziku. Hvala za koment.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno muzika je strava, ja bi to uradio ovako, repovanje mi je bezlicno njega bi izbacio, kao sto se repuje u refrenu trebalo bi da se repuje u strofama, a pravi refren bi trebao da bude nesto malo reci, uzvik ili tome slicno. Inace Root Out je strava, ono sa mc Gantzy-em je super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
muzika i zvuk su odlicni
u cemu je radjeno? sto se pevanja tice na dobrom delu trake ne razumem reci
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Kod mene smo samo snimali vokale. Za muziku, aranzman i mix je zasluzan Root Out.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Meni ne moze da se ucita strana?? Nije dead link, nego jednostavno kao da ucitava, kaze DONE i nista!?
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Probaj ono.. desni klik pa Save Link As.. ili prekopiraj link u neki download manager ako imas.. Meni radi ok u Firefox-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za ponosne vlasnike Alfa Romea | SumAnuT | Pricaonica | 28 | 30-06-2009 12:43 PM |
Alfa RomeoTLM193 | drzox | Pricaonica | 80 | 11-04-2008 02:27 AM |