|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Koji VST/DX stimer preporucujete? Treba mi neki koji mogu koristit prije nego krenem snimat. Ova analogija zna cesto otic van stima, a kojiput mi treba da bude u perfektnom stimu.
Nisam uopce gledao da li je bilo ovakvih upita prije pa ako je, sorry ekipa ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ap Guitar Tuner je meni najbolji stimer ali je stand alone - ne znam jel ti to radi posao? Ovi ostali mi mnogo mlate lijevo-desno.
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
... "Guitar Tuner" za telefone sa Symbian os...
![]() Pozz
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ekipa hvala na savjetima.
Instalirao AP Guitar Tuner, ali mi pase da je tuner unutar Cubasea. U medjuvremenu sam naletio na ova dva: C_Tuner i K-Tuner. Od ova dva preporucio bi C_Tuner. Ima daleko pregledniji i jednostavniji layout i kazaljka mu ne divlja lijevo-desno ![]() ![]()
Brian Eno on Donna Summer's "I Feel Love" in 1977 Last edited by redroom; 26-11-2008 at 07:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju dj miksetu preporucujete? | disco violence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-09-2009 07:34 PM |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |
Konfa za kucni studio.. Sta preporucujete od PC komponenti? | Ikhabot | Computer Hardware | 3 | 30-10-2007 03:54 AM |
Koji preamp preporucujete? Odnos kvalitet-cijena? | enzomat | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 10-07-2005 11:20 AM |
Sta definitivno preporucujete od VST instrumenata? | Defragment | Audio Software | 9 | 28-01-2005 10:27 AM |