Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...

Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova....

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2012, 12:50 AM   #1
tajsam
Banned

Default DJ Umjetnost??

Sto mislite o dj-evima??
Ja mislim (bez uvrede)da su to ljudi veoma niskog iq zapravo malo veceg od majmuna(ako i to).Mene bi bilo sram ono nesto kao vrtit potenciometre i dizat fadere bla bla bla..............
temu sam otvorio iz dosade,a naj jace mi je kad mi dj rece da SVIRA!?!?!
tajsam is offline  
Old 07-03-2012, 01:03 AM   #2
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: DJ Umjetnost??

ajd ako ti je dosadno, nađi zabavu ngde drugde, a ne da ovde besciljno hejtuješ ljude. Odmori lepo 7 dana pa se vrni ako imaš nešto pametno da pitaš ili podeliš sa drugima
Arthur is offline  
Old 07-03-2012, 01:36 AM   #3
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

A taman je počeo da pokazuje znake upotrebljivosti...

Ok čovek, ima znanje, sve na mestu...i brljavi tako nekad...

...šteta...

Pokraj puta, "naj jače"... ...se piše zajedno...

Bockie is offline  
Old 07-03-2012, 06:54 AM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

malo preostro reagovanje ? (mizlim na ban..)
Jeste, vecina DJ-a "vrti" nesto na DJ mixeru i u 90% slucajeva je to samo vizuelni dodatak za publiku !!
A sta da rade? Nema gitaru da mase sa njom?
Da mase rukama i klima glavom? (to ionako rade sve vreme)

Jedino...ne bih se slozio da su svi "glupi majmuni".

DJ-i znaju sta "radi na podijumu" , kako da "napale" rulju, sta se slusa, kako se miksa (live ili na laptopu...opet treba znati)..a da ne govorim za mnoge koji su odlicni produceti !!
DaBear is offline  
Old 07-03-2012, 10:55 AM   #5
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Jedino...ne bih se slozio da su svi "glupi majmuni".

DJ-i znaju sta "radi na podijumu" , kako da "napale" rulju, sta se slusa, kako se miksa (live ili na laptopu...opet treba znati)..a da ne govorim za mnoge koji su odlicni produceti !!
Pa naravno. To bi bilo kao kad bismo sad dovodili u pitanje inteligenciju montažera. Mislim, niti pišu, niti snimaju, niti glume, samo seckaju i lepe. To može i moj komšija koji drži bakalnicu. Odnosno, mogao bi kad bi imao osećaj za ritam.

Pozdrav,

Vasa
Old 07-03-2012, 11:38 AM   #6
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

banujem uvek kad neko krene sa vređanjem, to mu dođe neka razumna politika. A ne zbog njegovog stava o DJevima, za koji naravno imam razumevanja, pošto sam ga i dugo delio i sam, dok nisam upoznao par vrhunskih, i skontao kolko je to gorak leba, ako ga radiš ozbiljno
Arthur is offline  
Old 07-03-2012, 12:04 PM   #7
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Ma bre ovo je neki klinac koji je hteo da bude deo ekipe, pa kao ajde da bacim hejt ima da budem faca
darkstar is offline  
Old 07-03-2012, 01:21 PM   #8
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
banujem uvek kad neko krene sa vređanjem, to mu dođe neka razumna politika.
To dakako ima smisla pod uslovom da je neko nekoga lično uvredio. ?to nisam primetio, al' aj' kao nema veze...

A da je DJ 'lebac gorak - jeste. Kao i 'lebac svakog ko ne?to radi po?teno i dobro.

Pozdrav,

Vasa
Old 07-03-2012, 02:16 PM   #9
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

pa bogami, ovde ima kilogram aktivnih profi i amaterskih didžejeva. A i oficijalni razlog banovanja je "besciljni hejt", novopridošla kategorija po kojoj neko može biti banovan, makar hejtovao i bananu, naravno, besciljno. I molim da se razlikuje hejtovanje/pljuvanje od neslaganja i iskazivanja različitih ukusa. U njegovoj postavci stvari o didžejevima, nisam video ništa osim hejta.
Arthur is offline  
Old 07-03-2012, 04:15 PM   #10
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
To dakako ima smisla pod uslovom da je neko nekoga lično uvredio. Što nisam primetio, al' aj' kao nema veze...

A da je DJ 'lebac gorak - jeste. Kao i 'lebac svakog ko nešto radi pošteno i dobro.

Pozdrav,

Vasa

Jeste čika Vasquez, ali ipak je krajnje neukusno. I u svakoj kafani ima kako se ponaša, pa tako i ovoj "kafani" - "pričaonici" na ovakvom forumu. I sam volim i psovku i britku reč, ali ne samo zarad same sebe. To je onda Troll i isto kao što na nekim forumima tako reaguju čak i za "vs" rasprave i mnogo manje stvari, mislim da nije ok ovako nešto iskulirati.

I ja tu muziku nazivam "brain drain" (skračeno od: brain-elektro-face-drill-hip-shit... i kako hoces), ali čovek pominje iq, majmune...pa jebi ga...baš vredja, a goomila ljudi, koji posećuju forum su dj-evi, pa i ako nije vredjao pojedinca, vredjao je grupu pojedinaca, što je isto ili čak gore.

Jedno je kad ne voliš neku muziku, pa si nekad oštar, i to je ok, ali vredjati celu branšu...jbg...

Mislim da je Arthuro postupio potpuno ispravno i možda sam i sam trebao drugačije, ali sam ipak poslao čoveku na PM molbu da se suzdrži pre par dana, da je ok čovek, da ima znanje i da je šteta da kvarimo atmosferu izletima...ali eto.

U krajnjem, možda i nije loše ovako, ja se iskreno nadam i pozivam čoveka da razmisli i da je dobrodošao, jer ,kažem, mislim da je čovek ok, da zna i može i da pomogne, samo da ne misli da smo "cafe-forum" za usputno nagvaždanje...

Bockie is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules