|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Sto mislite o dj-evima??
Ja mislim (bez uvrede)da su to ljudi veoma niskog iq zapravo malo veceg od majmuna(ako i to).Mene bi bilo sram ono nesto kao vrtit potenciometre i dizat fadere bla bla bla.............. temu sam otvorio iz dosade,a naj jace mi je kad mi dj rece da SVIRA!?!?! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ajd ako ti je dosadno, nađi zabavu ngde drugde, a ne da ovde besciljno hejtuješ ljude. Odmori lepo 7 dana pa se vrni ako imaš nešto pametno da pitaš ili podeliš sa drugima
|
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
A taman je počeo da pokazuje znake upotrebljivosti...
![]() Ok čovek, ima znanje, sve na mestu...i brljavi tako nekad... ![]() ...šteta... ![]() Pokraj puta, "naj jače"... ...se piše zajedno... ![]()
#4 |
VIP Member
|
![]()
malo preostro reagovanje ? (mizlim na ban..)
Jeste, vecina DJ-a "vrti" nesto na DJ mixeru i u 90% slucajeva je to samo vizuelni dodatak za publiku !! A sta da rade? Nema gitaru da mase sa njom? Da mase rukama i klima glavom? (to ionako rade sve vreme ![]() Jedino...ne bih se slozio da su svi "glupi majmuni". DJ-i znaju sta "radi na podijumu" , kako da "napale" rulju, sta se slusa, kako se miksa (live ili na laptopu...opet treba znati)..a da ne govorim za mnoge koji su odlicni produceti !!
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
banujem uvek kad neko krene sa vređanjem, to mu dođe neka razumna politika. A ne zbog njegovog stava o DJevima, za koji naravno imam razumevanja, pošto sam ga i dugo delio i sam, dok nisam upoznao par vrhunskih, i skontao kolko je to gorak leba, ako ga radiš ozbiljno
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma bre ovo je neki klinac koji je hteo da bude deo ekipe, pa kao ajde da bacim hejt ima da budem faca
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A da je DJ 'lebac gorak - jeste. Kao i 'lebac svakog ko ne?to radi po?teno i dobro. Pozdrav, Vasa
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
pa bogami, ovde ima kilogram aktivnih profi i amaterskih didžejeva. A i oficijalni razlog banovanja je "besciljni hejt", novopridošla kategorija po kojoj neko može biti banovan, makar hejtovao i bananu, naravno, besciljno. I molim da se razlikuje hejtovanje/pljuvanje od neslaganja i iskazivanja različitih ukusa. U njegovoj postavci stvari o didžejevima, nisam video ništa osim hejta.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jeste čika Vasquez, ali ipak je krajnje neukusno. I u svakoj kafani ima kako se ponaša, pa tako i ovoj "kafani" - "pričaonici" na ovakvom forumu. I sam volim i psovku i britku reč, ali ne samo zarad same sebe. To je onda Troll i isto kao što na nekim forumima tako reaguju čak i za "vs" rasprave i mnogo manje stvari, mislim da nije ok ovako nešto iskulirati. I ja tu muziku nazivam "brain drain" (skračeno od: brain-elektro-face-drill-hip-shit... i kako hoces), ali čovek pominje iq, majmune...pa jebi ga...baš vredja, a goomila ljudi, koji posećuju forum su dj-evi, pa i ako nije vredjao pojedinca, vredjao je grupu pojedinaca, što je isto ili čak gore. Jedno je kad ne voliš neku muziku, pa si nekad oštar, i to je ok, ali vredjati celu branšu...jbg... Mislim da je Arthuro postupio potpuno ispravno i možda sam i sam trebao drugačije, ali sam ipak poslao čoveku na PM molbu da se suzdrži pre par dana, da je ok čovek, da ima znanje i da je šteta da kvarimo atmosferu izletima...ali eto. U krajnjem, možda i nije loše ovako, ja se iskreno nadam i pozivam čoveka da razmisli i da je dobrodošao, jer ,kažem, mislim da je čovek ok, da zna i može i da pomogne, samo da ne misli da smo "cafe-forum" za usputno nagvaždanje...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|