|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Naime, već nekoliko dana me muči ova dilema.
Predlažem administratoru da u Statut ubaci definiciju spama. Nekoliko puta sam pročitao Statut (pravila ponašanja) i nisam uspeo da nađem čak ni navedeni izraz, a kamoli definiciju. Opet, koliko sam uspeo da primetim mnogi korisnici su banovani upravo zbog "konstantnog spama". Pa bi bilo lepo da to neko objasni onako natenane. Valjda bi bilo manje spamovanja. Nadalje, u jednoj skorašnjoj temi administrator je napisao: Tema je na samoj granici "legalnosti" da tako kazem, prema tome imaj razumjevanja za reakcije pojedinih (koji te ne znaju). Posto te administracija, moderacija i ostali znaju kao super lika, samo zbog toga cemo ovaj put dozvoliti da se tema nastavi, kako bi se mozda jos ko sjetio kakve ideje i pomogao ti...Nakon toga cemo obrisati temu! Zašto bi tema bila obrisana ako već može da posluži nekim drugim korisnicima (to je valjda smisao foruma)? Da ne bude zabune: ovo što sam pitao nije "raspravljanje sa administratorima...", nego najobičnije pitanje. Kako mi se čini - u okviru Statuta... Nemam ništa protiv toga da budem banovan (privremeno, zauvek, kako god). Na ovaj forum sam se ionako učlanio da bih ponekad (u okviru svog poznavanja materije) pomogao ljudima sa manjkom iskustva da reše svoje akutne (ili hronične) probleme. Meandri u izlaganju su prirodni, ali dokle god se ikako naslanjaju na osnovnu temu - dobrodošli su. U filozofskoj praksi se nazivaju debatom, u forumskoj praksi se zovu pametovanje. Ono što me zanima je gde je tačka u kojoj "pametovanje" postaje "spametovanje"? Pozdrav, Vasa
#2 |
MAO
|
![]()
na ovom forumu niko nije banovan zboga spamovanja. Osim spam-botova, koji su zapravo virusi, nisu živi korisnici.
a evo i odgovora na tvoje pitanje http://en.wikipedia.org/wiki/Spam |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]()
[quote=Arthur;221800]na ovom forumu niko nije banovan zboga spamovanja. Osim spam-botova, koji su zapravo virusi, nisu ?ivi korisnici.[/quote]
Quote:
Čuj, ja sam ovaj forum kapirao kao mesto gde ljudi sa sličnim afinitetima mogu da razmenjuju misli i iskustva. Lo?a procena, ali niko zbog toga neće morati da p(l)ati. Odoh ja. ?to reče Oggy u drugoj temi: "kome se ne dopada "nedemokratsko ustrojstvo" PRIVATNOG foruma namenjenog OPSTOJ KORISTI, nije u obavezi da tu i boravi." Pozdrav, Vasa P.S. Postoji li neka mogućnost da budem trajno banovan i da mi se potpis promeni u "nekada?nji član", to mi je poslednja ?elja, pa vidi sa onima koji o tome odlučuju.
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Moram priznati, ja sam počeo da spamujem konstantno, posebno na neobaveznom delu foruma, ali i na temama koje se toliko odvoje od svoje su?tine, samo da bih pokazao do kog apsurda se sve mo?e dovesti. Sve ?to se na jednoj temi mo?e nazvati off topic mo?e i jeste biti vrsta spam-a, kao i stalno ponavljanje istih konstatacija, bez obzira da li je njihova tačnost validna.
Awacs, nema potrebe nizakakvim tako drastičnim merama, sem ako to sam ne ?eli?. Čovek ako ?eli da ne?to napusti, ako mu se ne sviđa, u svakom trenutku to mo?e, niko ga ne mo?e zaustaviti. Shvatam da ljudi očigledno imaju potrebe za dramom, kao vrstom protesta ili da bi pokazali kako su uvređeni zbog postupaka drugih, ali za tako ne?to stvarno mislim da nema potrebe, nismo deca (bar ne svi). Ovde ljudi razmenjuju svoja mi?ljenja i ideje, a to ?to su nečije bezvezne, zasnovane na čistoj spekulaciji ili nedostatku informacija, ne znači da je kraj sveta. Dok je ljudi, biće i gluposti! Jo? jedno pitanje za sve: ako vam se ne sviđa forum, odnosno atmosfera na njemu, ?to niko od vas, ama ba? niko ne svraća na čet? Tamo mo?ete od ljudi koji pone?to znaju mnogo naučiti, i to u skoro realnom vremenu, nekada vi?e nego na forumu, čitajući hiljade tredova ra?trkanih u stotine tema. Dakle, ostaje samo jedno pitanje, koje postavite sebi: čemu sam ja toliko doprineo forumu da bih morao biti primadona? Kada na to odgovorite, i ako shvatite da je malo ili nimalo, onda bolje idite, ali opet, samo ako to ?elite. Na kraju krajeva, zar ovo ne bi trebalo pre svega biti mesto gde se ljudi koji dele određene simpatije prema istoj stvari dru?e i zajebavaju? Nije ovo akademija nauka ili fakultet, nema potrebe da to i bude, ima ih već dovoljno. Zato u?ivajte ako mo?ete, ako ne... ?ta da vam vi?e ka?em, znate najbolje sami. Doviđenja i prijatno, odo ja na čet! Vladimir Karan kejkz, Frikin' moderator foruma (biv?i, sad ću da dam otkaz zato ?to me smajli pogledao popreko kada sam pisao sve ovo, to mi se ne sviđa, hoću da ga neko opomene) |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
jao vaso ne budi anita i ne budi ad fines.. jbt, kolko puta je mene neko uvredio il shta vec i na ovom forumu i van njega pa nisam hteo da se uklonim.. iskuliraj se.. morash skapirati, da je ad fines nechiji ortak ovde sa foruma.. i da smo im napali druga.. sad tek kad vidim za shta je trazio ono programche.. smorio sam se jer sam ga napao bzvz.. mada on nam tada nije dao objashnjenje nego se bash bzvz ponashao..
isto bih ja tako reagovao da je neko napao artura maxa il nekog drugog kog poznajem i za kog garantujem da je ok lik.. eto kvu-a sam upoznao samo jednom, i znam da bih uleteo za njega.. kao i za oggy-a kog nisam ni upoznao.. da ne pricham o alavuku i baltiju.. i za tebe bih uleteo da te neko napao bez razloga.. uglavnom, udahni izdahni.. izbroj do 300, reci sebi ja sam chak noris i vrati se.. aj pusa.. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
btw, ja redovno dizem chet al nikad nikog nema.. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
i mene nervira to spamovanje ,iskulirajte ljudi i drzite se teme
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
e shalu na stranu al vecina svadja i izbije zbog 'uskakanja' ,lakse ce problem da rese dvoje nego 15 ljutih
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Predlog za spam itd | HeatMan | Predlozi i sugestije | 42 | 26-08-2008 01:51 PM |
Spam u PP. | ton_majstor | Predlozi i sugestije | 27 | 08-06-2008 11:32 PM |