|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kupio sam juce miksetu SPIRIT FOLIO F1
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Aux ili send output na mikseru povezi sa input-om na procesoru, a output Left i Right sa procesora na EFX return ili na jedan od Stereo kanala na mikseru (kanali sa plavim reglerima). Pri tome Aux sa koga saljes signal u preocesor na stereo kanalu na koji vracas signal sa procesora mora biti iskljucen, inace ces signal koji vracas sa procesora ponovo poslati u procesor i tako napraviti petlju koja ce se manifestovati kao mikrofonija. Doziranje efekta po kanalima vrsis Aux potenciometrom na svakom kanalu. Aux signali se sabiraju i preko Aux master potenciometra stizu na izlaz miksera ili na ulaz procesora, tako da i taj potenciometar mora da bude otvoren.
Pozz, nadam se da ti je ovo barem malo pomoglo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
i sta bi mi sad trebali procitat manual i tebi pokazati kako se spaja?
ne kuzim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
U bre, pa covek se obratio za pomoc a vi tako... Mozda su za njega izrazi korisceni u literaturi - spansko selo, a mozda jednostavno - ne zna jezik - pogotovo ne tehnicki engleski... Nemojte da ste uvek na kraj srca ni vi niste nauceni rodjeni, niti znate sve sto moze da se zna...
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Pokusao sam da mu pomognem u povezivanju, ali ne znam koliko mu je to bilo od pomoci, s obzirom da nema nove poruke koja mi na to ukazuje.
Ponekad je najbolji nacin da nesto naucis metoda pogotka i pogreske. Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
mali OFF:
reci mi, jel na tom mixeru (posto planiram slican da kupim) ova dva poslednja (plava) fejdera regulisu i kanale 9-10 (chincheve) i 11-12 (line in) ili se 11-12 regulisu svojim LEVEL potom? dakle da li "gurajnem" plavog fejdera pojacavas sve te inpute ili samo 9-10... hvalaaaaaa i izvinte na OFFu |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
'Ocu humbacker,al' neznam koji:) | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 15 | 18-09-2007 09:24 PM |