|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
zasto ljudi govore da je totalno lose koristiti ove banke.nebih se slozio oko ovoga sa gregorijem ,kako covek moze da izvali da li sam ja koristio ovaj vengeance paket ili ne.ja sam poceo da koristim ove banke bas kasno mozda 2009 i do tada sam pravio zvukove sam.cesto mi sa dogodi da odradim zvuk poput nekog zvuka iz neznam koje biblioteke mozda ueberschall ili sta vec.a ujedno bih hteo da iskoristim priliku(da pozdravim rodbinu iz leskovac i prijatelje i batocine i progara)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]() Jel ovo neki post - totalno iscupan iz neke teme i stavljen ovde, ili tek tako iznebuha napisan ? Ako je ovo drugo... ja cu samo polako da se udaljim, hodajuci unazad i ne praveci nagle pokrete... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
malo sam se nasalio sa ovim pozdravima.ako postoji slicna tema ,ja nikako ne uspevam da je pronadjem aj okacite link..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
psionic ja se bre zajebavam sa tim pozdravima...aj ako postoji tema da nedavim aj okacite link..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Superoperater
|
![]()
Ma ne, nisi me razumeo - pozdravi su ok, sala mala, to je valjda jasno.
Ono sto mi je malo cudno - kad sam citao post, ocekivao sam da pre njega ima jos koji. Zvuci kao neka recenica koju si imao u glavi, pa si glasno izgovorio samo segment. Quote:
![]() Izvini ako sam lose protumacio tvoj post, ali mi izgleda nekako s neba pa u rebra, nicim izazvan... Tako bar meni zvuci, kad ga onako - u sebi citam... Ono sto kapiram je da ti ustvari pitas da li je moralno ispravno da koristis zvukove raznih banaka, semplova ili cega vec, u svojoj muzici ? Rekao bih da je bar jedno 80% bar te elektro - moderne produkcije proisteklo iz raznih loop-ova i gotovih banki semplova. Ponekad cak prepoznam neki zvuk iz neke banke, ali ja preslusavam gomile tih banaka kad trazim nesto, prosecan slusalac nema sanse da provali. E sad, da li si ih kupio ili pozajmio, pa se plasis da te ne "navataju", to je vec neka druga tema...
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
odgledao sam tutorijal sa gregorom(sa saej)pa je on spomenuo to da je lose koristiti,kao primer koristi jednu pesmu koja je odradjena sa tim zvukovima pa kao kada je trebala da se izbaci bio je kao problem svi ti zvukovi su vec studiski obradjeni.ja se slazem sa tobom da je sneba pa u rebra ova tema ali morao sam da presecem svoju(prethodnu) temu iz nekog razloga.hocu da kazem nemoguce je izvaliti npr ja kik da bih dobio koristim 4kika iz venge-biblioteke,nema teorije da neko izvali odakle su ti kikovi hocu reci iz koje banke.uvek ostanem nedoreciv..jbg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Evo jedan jos bolji primer zasto neke banke ne treba koristiti(ovo je za pocetnike):
Thomas Penton banke, znaci kompresovano(prilicno), limiter(prilicno), eq(prilicno), sto u prevodu znaci: necete moci da smixate takve semplove jer vam ne ostavljaju prostor(headroom) za dalju obradu u vasem mixu tj. treku. Kvalitetne banke, ali ubijene! Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.1) on Desire HD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Pa sad, ako koristis loop sa kompletnim ritmom, naravno da je tesko da odvojis HH ili snare, kad je vec sve spakovano i isproducirano da dobro zvuci u okviru tog loopa.
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
e da susreo sam se pre par godina sa slicnom bankom secam se radio sam tada u fl 4,svi zvukovi te banke su toliko bili glasni iz kog razloga neznam kada pokusas da ih smanjis shvatis da je uz svaki zvuk ide malo suma,odstranim ja taj sum ali nije to to.krsa uvek ima ali uvek..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Vengeance semplovi su semplovani sa vec 'gotovih traka', i ima dosta mp3 semplovanja, odatle i losiji kvalitet
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vengeance Producer Suite: Metrum | Mika Technika | Audio Software | 2 | 19-03-2010 09:03 PM |