|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nisam bash skontao...... ako se kupi npr, Nevana 32, sta se desava sa ostalim pluginsima?
Da li je to zapravo marketinski naziv za 2-SOLO koji na sebi ima neve ch.strip i moze da ih povuce 32 kom?
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Radi ti 32 Neve 88Rs Kanal na solo varijant. Stim da je u nevana Mix essentiel II intergriran. tako pise na ovoj stranici. mix Esentiel II= 1176SE Kompressor/Limiter, den Pultec EQP-1A Programm-Equalizer, den RealVerb Pro Room Modeler und den CS-1 channelstrip http://www.da-x.de/Audiohardware/DSP...le&language=de |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
1176SE Kompressor - Nikad probao... koristim 1176LN, a to nisam ni otvorio... ili jesam... jako davno... Pultec EQP-1A Programm-Equalizer - Odlicna stvar! RealVerb Pro Room Modeler - Kome to treba uopste? CS-1 channelstrip - Hmmmm... velikodusno, nema sta ![]() 88RS jeste o.k., vrlo o.k., ali, to je neve koji najmanje koristim, dok sam sa 1073 i 1081 odusevljan... 33609 jeste zahtevan i jeste mozda malo jedan od onih kompresora kojima treba uhvatiti foru (kao i Fairchild 670 uostalom), ali je zajebano dobar kompresor za neke stvari. Da su barem u tom osnovnom paketu dali LA2A i 1176LN, pa da kazes O.K.... ovako, jedino sto je tu meni zanimljivo, pored 88 RS, jeste Pultec... Licna zapazanja...
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nisam bio bas precizan.... podrazumeva se da prenosim gomilu straih pluginsa
Znaci, 32 ch NEVE pojedu ceo DSP i za osalo nema mesta? Isto se moze dobiti da kupim taj ch strip uz bili koji paket?
![]() |
#5 | |
Mason
|
![]() Quote:
Nevana 64 ti je DUO, ali sa ukljucenim svim Neve plugovima (33606, 1073, 1081, 88RS), a moze realtime da gura 64 kanala sa Neve 88RS. Nevana ti je QUAD na istu foru... Ali... obrati paznju i na ovo : -*32/64/128 channel counts are based on Mono instances of the Neve? 88RS channel strip @44.1kHz/24-bit, with full EQ, cut filters, and EITHER the Gate/Exp *or* Comp/Limit enabled and LoadLock = OFF.
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
FAla... tako sam i kontao
Znaci, za nas stare UADovce se najvise isplati obican SOLO ili DUO (po potrebi) i prenos pluginova... tako mu dodje ![]()
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ma jok.... kakvi to...... verovatno mi ne treba nista vise do 1073 od Neve, zajebanih kompresora imam dovoljno (FA670, a bogami i API2500).... mada, probacu demoe koje jos uvek nisam koristio. Jedino me za sad privlaci transient designer, sve ostalo nije neophodno..... jos da izbace neki do j. reverb, sad kad imaju DSP resurse... uh
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Za reverb , po meni jedino resenje koje ima smisla je PoCo i VSS3 ..... sto sada mozes i povoljnije da nadjes ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |