|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
planiram apgrejdat osobni monitoring sa ovim ljepoticama..
koristi li ko, dojmovi, najpovoljniji trgovac? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Hm... svojevremeno sam ih trazio, i rekli su mi da nemaju predstavnika u Srbiji, i da nemaju nameru da rade vise nego sto naruce distributeri po belom svetu.... tako da mogu i ja da kazem da sam zainteresovan da cujem tudja iskustva... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
a valjda ce se javit neki zadovoljni user
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Evo male pomoci -
http://www.hifi-forumi.com/forum/vie...ilit=grado+rs1 i http://www.hifi-forumi.com/forum/vie...ilit=grado+rs1 A inace zastupnik za Grado - za Srbiju je Korato - preko puta BDP ![]() Last edited by pecass; 07-09-2008 at 09:05 PM. Reason: dodatak informaciji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
tnx na linkovima,
a koristi li ko od forumasha? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
U Bgd-u koliko ja znam - niko
![]() Ja sam na HD 600 i zasad nemam namere da ih menjam ![]() Nadam se da je kod vas bolje stanje sa test-om istih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Divne slusalice za uzivanje u muzici, slusao ne jednima kod prijatelja "Hajfiste"
ali nikad cuo da neko radi mix ili monitoring na njima, obicno su tu AKG ili SENNHEISER ili neizbezni BEYER... Doduse postoji masovno odusevljavanje nekim sluskama "Ultrasone" koje nazalost nisam imao prilike da probam. Poz.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slu?alice Grado SR80 ili neke druge | Ghost Dog | Monitoring | 0 | 14-03-2009 09:02 AM |