|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Postovani,
Uzeo sam pre neki dan pomenutu spravu i imam jedan problem sto se tice dirki... Konkretno A# u cetvrtoj oktavi slabije reaguje na pritisaktj npr kad je 5 puta pritisnem jednom kao da se izgubi zvuk ili se cuje mnogo tiho i kratko. Pomislio sam da je mozda kontakt i otvorio sam je i ocistio i sve je super radilo neko vreme ali se problem opet javio. Da li moraju da se menjaju kontakt gumice ili postoji neko drugo resenje? Ako moraju da se zamene gumice da li neko zna gde mogu da ih uzmem i koja je cena? Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
cest problem na x5, gumice se menjaju po oktavama (dakle za celu oktavu moras zameniti gumice) to treba da je jeftino kod bilo kog majstora (Leo u Sky-u znam da je imao tih delova za x5d, za druge majstore ne znam, proveri i ostale po gradu pa podji kod najjeftinijeg jer je zamena rutinska...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala puno na odgovoru, raspitacu se pa da zamenim to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Imao sam taj problem na svim korgovima
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg padKontrol problem | Proximus | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 07-05-2009 09:10 AM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |