|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
da mi kazete shta mislite o mixu.. anravno, opet sam u cajtnotu i 5 i 15 je i ja blejim u studiju..
elem shta mislite? btw, max, ako je ovo zabranjeno urgiraj kad se dignesh da se brishe.. elem, to bi bilo to par informacija: rnb radjen za festival, malo mediteranskog zvuka chisto da bi bilo pitkije.. hvala svima unapred pozdrav Sale Last edited by HeatMan; 18-07-2008 at 12:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Slusam na obicnim sluskama na laptopu, meni je ovo sasvim korektno, svidja mi se kako su rasporedjeni vokali... bas cu uvece da pustim u studiju da poslusam
![]() BTW lepa stvar, vrlo pitka... ko je kompozitor? Aranzman? Samo mi je malo onaj klavirski intro na pocetku suvisan... inace ![]() ![]() E, da i ovaj poslednji ton na klaviru mi je nepotreban... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Auuuu, pa ova riba izuva sa pevanjem...intro i kraj su mi malo "pase", ali ovo izmedju izuva.
Cestitke |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
super zvuci,na sluskama takodje...ali bas dobra stvar,slusljiva...
![]()
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
hvala.. hvala svima.. ne znam, svi mi prave problem oko tog introa, al meni se i dalje svidja.. kompozitor ja, aranzman ja mix ja i tako to.. ![]() pozdrav.. ![]() Last edited by HeatMan; 18-07-2008 at 11:52 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Sto se tice mixa, nekako mi je pomalo 'zaguseno'.... Treba sve malo vishe da 'dise'... Ali su mi odnosi i panovi ok...
Mozda da se poigras sa EQ-om na cjelokupnoj pjesmi. Stvar kao stvar mi je SUPER! Just keep rockin ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
des rajno, glavna stvar zashto ne dishe je zbog hatova (shakera) i ovog shatro clapa.. spustio sam ih namerno da ne bi ubijali na mono tv prenosu..
a riba, jako jako dobro peva.. al ima malo problematichnije sibilante, pa sam uradio sve shto sam mogao, za kratko vreme.. ipak sam mogao malo da dignem visoke, al jbg.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Jasno je to zbog tv-a...Ok...
Riba pjeva bas kako se meni svidja, snimio sam je i prije na onom njenom 'nervoznom' threadu davno, kad sam stao na njenu stranu... Stvar je odlicna, sad stajem na vasu stranu... I pozivam u ring svakoga ko kaze suprotno.. ![]() BTW imam jednu njenog kalibra (malo drugacije zvake) koja takodje pjeva totalno pravi black zvuk.... Bilo bi ih vrh cuti zajedno *ebesh mi sve....
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
pukni me na pp..
![]() ![]() ![]() btw hvala na drzanju strane Last edited by HeatMan; 18-07-2008 at 12:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Proveri mic i pre .... kako kod mene nije bilo nikakvih problema s sibilantima ???? Sad cu da preslusam . ali odmah da ti kazem , ako je ostao onaj isti intro ..... skracuj ga ..... ko ce bre to da prezivi ???? ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|