|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Kod mene su u toku radovi novog studija .. stari ostavljam .. a ovo je .. studio 2
![]() Pa evo da podelim sa vama kako to izgleda i kako se realizuje .. mozda nekom i koristi .. da napomenem da ovo radim sam po svom nekom vidjenju novog studija .. Sa mnogim ljudima sa ovog foruma sam pricao oko novog studija kako da ga konstruisem i moram priznati da su misljenja bila podeljena i razlicita uglavnom po ukusu pojedinca .. Na kraju sam odlucio ovako: Od materijala sam uzeo azmafon A i Azma ploce 4D .. Napravljen je rostilj odnosno drvena konstrukcija koja je postavljena sa svih strana sobe velicine 4x4 .. Kontrukcija je tako postavljena da prvi sloj azmafona bude 10cm od zida ![]() Onda je pocelo postavljanje azmafona 2cm ukucavanjen u konstrukciju ![]() ![]() Isto tako i na plafon .. ![]() Evo ovako je izgledalo negde u finisu .. ![]() Sada sledi postavljanje jos jedne konstrukecije preko svega ovoga koja ce udaljvati Azma ploce od azmafona 5cm .. tako da ukupno sve od zida bice udaljeno 15cm .. znaci sada sve ispocetka .. pa postavljanje novog sloja ali azmi ploca ... Kako radovi budu odmicali ja cu sve slikati i postavljati da pogledate .. samo da napomenem da ce ovi pravi uglovi biti razbijeni po projektu nesto kao ovo ![]() Postavljacu slike ... Pozz Last edited by STUDIOTON; 06-06-2007 at 11:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
super, samo napred
![]() svracam kad budes zavrsio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Svaka cast Ivane! Zahvaljujem na slikama toka tvojih radova!
![]() Dopada mi se vasa "alatka" za pridrzavanje azmafona dok ga pribijate u plafon... ![]() pozdrav i srecan rad bogi
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kad si se vec "zatrcao" i radis novo, uradi istu stvar ne samo za vertikalne uglove koji formiraju zidovi, nego i za horizontalne uglove koji formiraju zidovi sa plafonom, skroz u krug. Mislim, sada ti je to najjeftinije. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM P.S. Nisam nikad radio sa azmafonom, pa zato nemam pojma ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Svaka cast Ivane ! Samo napred !!!
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Znači drvena re?etka,na nju ukuca? azmafon debljine 2 cm i potom jo? jedna re?etka pa na nju ploče od azmafona,dobro sam sku?il? Sa čim bude? razbijal prave kutove u sobi,isto re?etka pa azmafon i isto dupli sloj? I najbitnije kolko te ko?ta sastavljanje i postavljanje takve drvene re?etke,te kolko ko?ta taj azmafon,gdi se to kupuje(azmafon i ploče)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako ga nema u tvom kraju, najbolje je doci nekim kombijem u Kragujevac, nije mnogo tezak, ali je kabast (oko 60kg po metru kubnom) pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi studio u izgradnji | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 14-11-2008 10:57 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Novi studio u Londonu | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 27-06-2008 03:16 PM |
Novi studio | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 47 | 26-03-2008 01:19 AM |