|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ima li neko neke informacije u vezi festivala??Trebao je prenos veceras da bude,medjutim nista.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
ima li iko bilo kakvu informaciju?zna li se ko je prosao,ako se uopste odrzao festival.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da nisam SLUCAJNO bacio daljinac na "kosavu" ne bih ni video da postoji prenos, a na Pinku pise u teletextu, a i u novinama da ce prenositi. Mora da je nesto "puklo" ali ne tehnicki, nego ljudski. Inace ton je bio nocna mora.
Slucajno sam imao aranzman (Ex Nena, Maja Odzaklijevska - sta da se radi, stizu racuni, moram) Gudaci koje sam dosta pazljivo napisao se NE CUJU UOPSTE, i tako dalje, al' mi se cini da je jadan Oggy najgore prosao, jer je uradio ambiciozan aranzman, od koga se na prvom delu pesme cula takva konfuzija dok se tonci nisu snasli, da nisam mogao da verujem svojim usima. Ocigledno sjajno zamisljen (Lejla Hot) ali toliko lose tonski, da je neverovatno... Oggy, drzi se, bice "dana za megdana" ne znam jesi li slusao prenos, ili si bio tamo dole, licno, sto bi bilo verovatno bolje. Inace, da me neko ne shvati pogresno, cast retkim izuzecima, ali je uglavnom bio svojevrsni "otpad" iz Hrvatske (naravno da ne mislim u nacionalistickom smislu, ali pojedine pevacice su bile KATASTROFA) cast, ponavljam malobrojnim izuzecima...Ko je kako prosao, nisam mogao da cujem, jer su (bar na kanalu na kome sam pratio) prenos prekinuli posle izvodjenja poslednje pesme. Veoma me zanima ta opsta konfuzija oko prenosa i ucesnika Budve, jer sam zaista puno vise ocekivao od festivala koji je imao DOBRU osobinu, da je "na zivo" sto je za svaku pohvalu!
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 30-06-2008 at 02:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
E moj Slowstare. Ti si se nadao da ce to da zalici na Sanremo, a ja ti lepo tekoh da ce to da lici na koncert Kemala Montena, samo sto su razliciti pevaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hm....evo ja upravo gledam na pinku (ponedeljak na utorak, oko 1h) i zvuk (s obzirom da se sve svira!!!) uop?te nije lo?...ili je to ne?to naknadno obrađeno ne znam...ali ako se ovo sve sviralo, onda svaka čast...i ba? me zanima odakle su ovi ljudi koji sviraju, jer nikoga ne prepoznajem (čudi me da nije kuzma za bubnjem, a sedlar za gitarom)...dobro, ajde, ne moram ni ja svakoga da znam, ali siguran sam da u CG nema toliko ljudi koji znaju note, hehe
![]() ali ?ok kad sam vidio OLIVERA MLAKARA???? Pa ljudi moji, nisam mog'o da vjerujem....mislio sam da je neka stara emisija, da nije moguće...jo? priča o "divnim crnogorskim planinama, danima tijekom kojih....." pa to je fantastično....opet bratstvo-jedinstvo...nemoj da me neko ozbiljno shvati, ja sam ba? ozaren u pozitivnom smislu....sad mi ?ao ?to nisam kući da odem malo mada, mama mi je odavno rekla da je čula da će ove godine biti dir.festivala Đelo Jusić, i da će tra?iti da to sve bude ozbiljnije (čitaj skuplje) a s obzirom da svi znamo kako dolje ide s nekretninama i ostalim, ni to nije problem izgleda...sad me ba? zanima o čemu se tu sve radi...jo? da vidim terezu i to je to opa....evo izađe i jedna mlada (mislim, dekolte, malo joj se trese glas, vidim da je moje gore list) ma ludilo, idem da kupim kartu za madonu....da mi je neko ovo pričao ![]() dobro da nismo prodali kuću u ćekliće....ne pitajte đe je to...probićemo mi i put do tamo, ne brinite, kako je krenulo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
''rakija se leci vinom , marihuana kokainom, a ostalo severinom,,
vuk stefanovic karadzic , dositej obradovic , ivan mazuranic i ostali srpsko-hrvatski velikomucenici se prevrcu u grobu (doduse odavno ali ovo je pravi tektonski poremecaj) nakon ove izgovorene recenice ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
evo ga Đelo Jusić diriguje???? Ili me oči varaju?
Mislim da sam prepoznao Ivanu, koja je pjevala preteće Magazinu, Nini Badrić?? To znači da je ovo uvozni orkestar iz CRO? To mi nenako i djeluje logično hahahahahahahah.....ovaj Oliver mlakar je luđi nego ikad: evo nam i Kemice (Kemal Monteno, prim aut), uvjek lijepo pjeva......hahahaha evo, arr: Nikica Kalođera....sve kao nekada ![]() Last edited by bassystem; 01-07-2008 at 01:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Native....... 2008 | OFF | Audio Software | 17 | 11-09-2008 11:54 PM |
Festival Budva 2007 | Max | Razno | 33 | 28-07-2007 09:14 AM |
Budva '06 | idekius | Razno | 24 | 29-06-2006 10:46 AM |