|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Hm..valjda sam sad shvatio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
bravo, svidja mi se. U salsi se malo gubite u ritmu, predpostavljam da je zbog ritam masine, nezgodan je to ritam, ali sve u svemu samo napred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
THNX!!!! Hm...poslusam salsu..fakat malo "ljulja"...mada i jeste malo ideja da pliva... thnx, uopste ne mogu objektivno da poslusam ...tako da apsolutno prihvatam primedbu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
sachekaj mesec dana i pusti opet...
bicesh objektivan :)
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Izvini sta je ovde virtuozno?Ok su ti ideje ali je to daleko od virtuoznog.Mnogo ti se vuce sve,kasni.Izgleda ko jeftina kucna produkcija pored silnog pokusaja editovanja gitare.Sorry moje misljenje ali ako hoces da cujes sta je virtuozno poslusaj sledece linkove.Nazalost devojka ne pise da je virtouz
![]() http://www.youtube.com/watch?v=98y0Q7nLGWk http://www.youtube.com/watch?v=r2BOA...eature=related Izvini,ne bih .ali naslov mi bode oci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
chitash novine?
![]() naslovi su tu da te privuku. ispod svega je sranje.. mada ponekad i bude i neshto dobro i zanimljivo.. nazalost, nisam preslushao pa ne mogu reci da li je dobro ili ne.. javicu sutra kad budem bio pri brzem netu.. ako se setim.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Pazzi virtouz pa to ni Paganini nije za sebe govorio.Colicu pusti druge da te hvale,glupo je kad sam to radis,bodes oci ljudima pogotovo sto na Rumskom ima i te kakvih gitarista.A ti lepi zovi me sutra da idemo kod MIceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav Rasho!
![]() Ognjen (Lejla, BVZ...)
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
uuuu...super...mislio da niko nece odgovoriti...a svakako...iskljucivo iskreno misljenje mi i treba
![]() Btw....mozda mala razlika u terminologiji (virtuozno), ali i dalje bih ovo sviranje nazvao tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
kog bre mice? hahah.. aj cimaj me kad se dignesh (kad vidish ovo) ja sam od 4 u studiju na nekim pregovorima, pa mozete da svrnete ako hocete taman da zavrshimo ono napokon..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ciganija na gitari | cevap | Gitarska Produkcija | 17 | 24-07-2007 04:03 PM |
Dilema oko Lockinga na gitari | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 11 | 20-12-2006 11:27 AM |