|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
1. Postoji li ikakav konkretan proracun donje granicne frekvencije efikasosti za superchunk tip ugaonog bass trapa? Znam za princip - vece je nize (bolje ?), ali postoji li kakav numericki odnos zapremine mineralne vune i frekvencije
2. Vidim da ovi na 'zapadu' ![]() 3. da li je problem ako, npr, duza strana superchunka bude na mestu prve bocne refleksije od zvucnika ? (tacnije, da bass trap svojim ostrim krakom prolazi jedno 10tak cm mimo zvucnika?) 4. Da li se gubi na efikasnosti (ja mislim da ne, ali da pitam) ako bi se preko trouglova isecenih i poreznjanih, a ispod akustickog platna, stavio 10mm azmafon, vise kao zastita od komadica vune (ili da stavim najlon?) NLP, Bogi i ostali, hvala unapred ![]()
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 11-08-2008 at 10:16 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST za gitaru i bass | gricko | Audio Software | 8 | 31-01-2008 09:59 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
Konkretno, ?ta se događa kada ... | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 13-08-2007 12:58 PM |
prijemcivi bass trapovi? | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 43 | 05-11-2006 05:47 PM |