|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Odoh na koncert, ide li jos neko?
Ajde posle o utiscima. |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Upravo se vratio,i mogu samo da kazem JAO!!
Chiche izuvaju! Trojka koja zvuci kao tri benda zajedno,a i tek kad ih uzivo cujes,ukapiras koliko bendova je ceo svoj stil izgradilo na njihovim rifovima! The Police,TNX! |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
bio iz postovanja, nisam ih nikad aktivno slusao. Lepo odradjen posao, tu i tamo mi je smetalo nesto u samom live mix-u, al boze moj, bilo je i mnogo losijih koncerata i vecih zvezda. Veliki rispekt.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja ovo okacio, zato sto sam prvi album Police kupio kada je izasao.
Pa rekoh, da vidim sta ce te vi mladji da kazete! Potpuno je prirodno da ljudi koji su zagazili u 6 i 7deceniju nemaju decacku energiju (mada se i to desilo na momente). To sto se ja danas razumem u elektricnu energiju vise nego Nikola Tesla (u njegovo vreme, surfujem netom i imam mobilni), neumanjuje ni najmanje njegov doprinos covecanstvu. Cak sta vise (ili ti dapace)! Drago mi je sto ima mladjih od mene koji kapiraju sustinu(da je tu ustvari mix potpuno nebitan). Last edited by LACKY; 25-06-2008 at 01:08 AM. |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
imam samo jednu riječ "D O B O ?"
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Tuf, tuf, tuf, daje se na znanje!
Hvala basadzijo sto se javi, posle dugog samoizgnanstva. Mene mučio hi-hatoš. Mada tamo vidoh Kikoš i Mla-jangoš, pa me bi sramoš, kad čuh diskoš! Mada sto mene sramoš, kada drugijeh nije! Last edited by LACKY; 25-06-2008 at 02:24 AM. |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
je mix svakako nebitan u ovom slucaju. Da su veliki, i da su ogroman uticaj ostavili na istoriju, potpuno se slazem. Mnogo mi se dopalo pustanje Marley-a kao uvertire, nekako mi bilo onako, intimno. A da se odlicno drze za godiste, to je ubedljivo glavni utisak.
sto se "zamerki" tice, kad ih vec pomenuste, meni smetalo (bar tamo gde sam ja stajao, a to bilo nekih 4 metra ispred tonca), nepostojanje timpana, ubi se covek svirajuci, a sve negde nigde. Taj dobos je stvar ukusa, ja vise volim nize stimove i duze sustaine, al kontam da je ovo njegova zelja velika. A jes i hajhet, tojest, kompletan OH bio malko tisi neg sto bi ja voleo. Al zato glas, boja i mesto, fantasticno. Gitare uglavnom odlicne, i nesto mi je smetalo, neka rupa u bass-u, al kontam da je frajer tako malko stihijski to i svirao. Mnogo energije, umece,i lepe muzike ipak su glavni utisci. I da, stvarno umeju da zazvuce na momente ko da ih ima 16 na bini a ne 3ica. |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
E to!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Evo od mene, snimak bulja, mobilni.
http://www.youtube.com/watch?v=S0ie8t84HYU Last edited by LACKY; 25-06-2008 at 03:05 AM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|