|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Postovane kolege,prijatelji i budici prijatelji,
imam jednu molbu za sve vas.Posto smatram da je Rumski forum mesto gde moze mnogo da se nauci i gde ima izuzetno pametnih,vrednih i profesionalnih ljudi,nemojmo svakoga ko dodje ako kaze nesto drugacije da odmah isprozivamo.Citam danima i vidim da su vam sve kraci fitilji zato sto je neko odvalio glupost.Dajte da imamo vise tolerancije i da usmerimo nove clanove na konkretne i pametne prikaze njihovih pitanja.Znaci da ne napadamo nego da im damo konkretan odgovor ili ako vec ne mozemo da se suzdrzimo da ne ulazimo u bespotrebe polemike pa posle da se zatvara topic itd.Moderatore molim da razmisle o otvaranju nekog threada za pocetnike gde ce biti laka literatura,gde ce biti objasnjeno bez tehnickih reci na najlaksi moguci nacin\,da mogu da se snadju u daljem ucenju i jednoga dana se priblize ljudima koji na ovom mestu mnogo znaju i imaju puno iskustva.Svi smo nekada bili na pocetku i svima treba pruziti sansu.Izvinite na ovako dugom postu i unapred vam svima hvala.Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam na kog razapetog novajliju ciljas, ali jedan odredjeni koji nam je digao pritisak, kao i svi drugi slicni njemu, je sa punim pravom zasluzio takav tretman.
Nadmeni stavovi tipa "sad cu ja vas da naucim amateri jedni" automatski dobijaju ocenu sedi jedan i prociscenje kroz vatru ![]() Nije problem u gluposti, nego u stavu odbrane iste i nametanja svoje gluposti kao tacne a mi svi pali sa marsa kao amateri hobisti. ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
bas mislim da su ljudi na rumskom izuzetno prijatni i ljubazni i sto je najbitnije HOCE da pomognu ali ne vole bezveznjakovice koji su mozda uspjeli prodati pricu curicama iz ulaza da su producenti. e to je iritantno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
U svakom slucaju dobra incijativa! Potpuno se slazem! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nije strasno biti u zabludi i neznati. Ali je strasno kada druge ubedjujes u to.
Lupali su pocetnici kojesta na forumu i niko im nista nije rekao, jer nikoga nisu ubedjivali u to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
forum je specificna jedna sredina, lisena mnogih predrasuda druzenja "uzivo" . Kada neko u tim uslovima uspe da u prva dva-tri posta bude iritantan, a mi koji ovde boravimo vise godina, smo se takvih nagledali, onda mnogo mesta strpljenju, nazalost nema. Znam da bi trebalo i bilo fer da svako ima isti tretman, ali i moderatori su ljudi, a ne servisni programi koji ignorisu subjektivne utiske. A cim se veca ekipa skupila da zajebava jednog pojedinca, znaci da je konsenzus postignut. U svakom slucaju, svako ko se ovde opekao, ima pravo da iskulira, i pokusa ponovo, takticinije i smirenije, i postane prihvaceni clan foruma (a takvih slucajeva uspesnog "oporavka" je zaista bilo dosta ovde)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
naravno! niko se nije naucen rodio. tretman je ovdje ekstra jer je vremenom donesen nepisani red i vecina starosjedilaca ga podrzava. e da se toga ne pridrizavamo davnih dana bi ovaj forum bio rascijepan i istrosen od strane onih koje u osnovi muzicka produkcija ne zanima nego bi se samo malo igrali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Stoji,sve ste u pravu.Nisam mislio na poslednji ispad i reverbe nego uopsteno.Ovde ima vrhunskih znalaca ali ima ljudi koji jos dosta treba da uce.Zato i treba otvoriti mesto za njih i njihova pitanja.Sve u svemu ja prvi nebi bio ovde preko godinu dana aktivan da imam bilo kakvo lose misljenje o ljudima sa Rumskog,taman posla mislim da je rumski specifican i vrhunski dobar a to je zbog ljudi koji na njemu rade i ljudi koji ga odrzavaju.Prosto mi nije dan ako bar tri puta ne udjem na rumski.Treba ljudima izaci u susret,netreba ih rezati zato sto postave bezveze pitanje nego ih usmeriti na prace stvari.Pozz Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]()
Hehe, resih da ne pisem nista na rumskom jedno vreme, dok se neke stvari ne srede, ali sad videh ovu temu, pa se predomislih...
![]() Ovo sto si izneo je samo jedan u nizu problema, i to zna da bode oci, osim u ovom slucaju. Quote:
Ja sam npr. sto sam ovde godinu i nesto dana imao jednu interesantnu situaciju. Pojavio se lik koji se predstavio kao Mojsije koji ce nam preneti svu pamet sveta o muzici, kao sto je to vec radio sa drustvom iz kraja. Nisam mogao da odolim, a da lepo ne izironisem celu situaciju, nadajuci se da cu nasmejati sve stare clanove (koji me dovoljno poznaju i znaju da ja ono nikad ozbiljno ne bih napisao), a tog da ubedim da sam sve pisao ozbiljno - i naravno nisam stavljao smajlije sa strane. (Naravno, sve koje sam citirao, sam obavestio preko chat-a ili PM-a o cemu se radi, sto je i normalno) Sta se desilo, ispalo je na kraju da sam ja Isus glavom i bradom koji je dosao ovde da soli drugima pamet... Stice se utisak da mnogi i ne razmisle dobro ili ne procitaju do kraja neki post, a vec imaju u vidu kako taj neko njih napada... Smesno...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ko je ko na Rumskom | OFF | Pricaonica | 195 | 27-05-2013 07:24 AM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |