|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
U cemu je razlika mrzi me da citam po njihovom sajtu.....Osim usb, fw, outputi...Sto se tice farbi da li je isto ili....? I da li vredi Acces Virus za PoCo u odnosu na ove dve sprave. Znam da nije isto ali da li uopste vredi taj za PoCo posto je dosta jeftiniji.
Last edited by Dexxy; 13-05-2008 at 12:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Virus za Poco, po meni, ne vredi te pare...imaj u vidu da ces morati da doplatis ukoliko zelis da ga koristis na vise DSP-ova istovremeno kao i to da po opcijama ne moze nikako da se uporedi sa TI-om... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
virus za poco je go-vno.. inache, ne mogu da skapiram da li mogu koristiti atomizer na mom ti-u..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ok.. hvala.. nisam znao da je deo updatea.. iako su mi poslali dopis i to..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Bezi od toga updatea koliko te noge nose. Kolegi smo jedva spasili sint posle pokusaja instaliranja tog beta sranja.
Spucao mu je sint da nije hteo da se upali posle toga, pobrisao sve boje i uz to komp ga vise nije prepoznavao posle toga. Ne pomaze ne i vracanje verzije 2.5 posto ga komp i dalje nece videti. Snow je tesko sranje ako smem tako da kazem. Em sto je 4 timbralan !!! nego umesto 2 ima samo jedan DSP i jos kada vidis za koje pare onda to stvarno nema veze sa mozgom.
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
zato mi se i chini da nisam instalirao..
![]() ![]() hvala enivej.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
svarno su nabrijali cijenu mamu im . ja sam mislio da uzmem Snow - dovoljno mi da povucem jedan il dva sounda koje Vrisu tipicno radi doboro i to je to. ovako razmisljam da pokupim negdje stari Virus C i gotovo. nema wavetablea (koji ionako wlaodrf radi 12 puta bolje) , ali imam full potove umjesto onog sranja na Snowu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi hvala na odgovorima. Znaci Ti je zakon ovo ostalo je shit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |
Virus TI problem | HeatMan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 20-06-2007 11:42 PM |
VIRUS TI | Gianfranco | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 22-04-2005 07:34 PM |