|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sta da radim da formatiram eksterni HD koji moze da cita i Mac i PC a da nije NTFS ili FAT 32?
Znaci da mogu da ga citaju oba OS-a i da mogu da snimam vece fajlove od 2 ( ili 3 giga ne secam se vise tacno za FAT32)? Pre desetak dana mi je stigao Mac BookPro sa Leopardom 10.5.2, pa mi je potrebno da ga do kraja integirsem u moje radno okruzenje, buduci da nisam verziran na OSX- ( bar ne josh ) trebala bi mi mala pomoc, dobio sam neke smernice za formatiranje na MAc-u u HFS+ formatu, jel zna neko nesto o ovoj problematici?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja nisam skontao kad si bio kod mene
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Imas mali programcic koji se zove MacDrive 6.1.5.0 Full. To instalises u Pc. i lepo vidis Mac-ov disc u Pc-u i mozes da i pises i brises. A disc lepo formatiraj u Mac formatu.
Jebi ga dok sam ja pisao covek odgovorio. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Formatiranje eksternog HDD-a | Inovative_kg | Computer Hardware | 1 | 30-03-2009 04:34 PM |
Formatiranje externog HDD-a | Inovative_kg | Computer Hardware | 3 | 07-12-2007 01:23 PM |