|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ima li itko tekst od ove bugarske stvari?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
mislim da mogu da ti nadjem
javljam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Skinuo sam muziku, ali tekst nikako.
Puno hvala!!!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ovcar sam devet godini
Od kak me libe ostavi Zavek na psti d'bravi Ti znaes libe ti znaes Che s'm si 'kleto s'irace Tri godinicusdi porasnav Tvoji te libe milunki Tvoji te lazni pregrtki Cusda se vecno zagravi evo ako je to ta pesma ako nije posalji mi deo pa ce da nadjemo pozdrav bata koren |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Nije, Korenjak! To je kompozicija za ?enski zbor. Komponirao ju je Peter Lyondev na tekst Tanye Parvanove. Počinje ovako:
Kafal sviri mamo Gore dole Gore dole, mamo Po seloto ...
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
kaval sviri mamo titi gore dole mamo titi
gore dole mamo titi kaval sviri mamo gore dole gore dole mamo podseloto ya shte y da mamo da go vida da go vida da go mamo chuya titi titi dubdu dubdu titi titi dubdu dubdu akomie na chen che to shte go lyuba den do pladne titi titi den do pladne akomie yabandji che shte go lyuba dordojivot akomie yabandji che shte go lyuba dordojivot kaval sviriiiiiiiiiiiiii kaval sviriiiiiiiiii kaval sviriiiii kaaaaaaaaal vaaaaaaaaal sviiiiiiiiriiiiiiiiii kaval sviri hm a ova ako nije reci.........cimacu drugaricu iz sofije preko icq-a da mi nadje!!!! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Braaavo, Korenjak! To je to. Pitaj drugaricu zna li prevesti ovo. Jednom Bugarinu sam dao da poslu?a pjesmu, no nije puno razumio jer je tekst na nekom njihovom dijalektu.
Puno hvala! Pozdrav
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
kaval svira, mamo, titi gore dole mamo titi
gore dole mamo titi kaval sviai mamo gore dole gore dole mamo pod selom ja ce idem mamo da ga vidim da ga vidim da ga mamo chujem titi titi dubdu dubdu titi titi dubdu dubdu ako je (odavde) nash, ljubi cu ga od jutra do podne (tj, kratkog daha ce mi ti ljubav) titi titi dan do pladne ako je (s drugog mesta, stranac) dodjos ljubicu ga do kraja zivota ako je (s drugog mesta, stranac) dodjos ljubicu ga do kraja zivota kaval sviraaaaaaaaaaaa kaval sviraaaaaaa kaval sviraaa kaval sviraaa
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 11-04-2008 at 08:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Odlično! Korenjak puno si mi pomoga. Je si li čuo tu stvar? Mogu ti poslat mp3 ako te zanima. Stvar je fenomenalna!
Puno hvala
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Posalji prijatelju !!!
Nisam je cuo!!! Inace imam mnogo tradicionalne muzike sa celog Balkana i sire, ako ti nesto treba javi!!! Pozdrav Koren (korrenjak@gmail.com) p.s. poseti ove dve stranice u mom potpisu ima zanimljivih pesama radi se o moje dve grupe |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?to prije pi?ete glazbu ili tekst ili ... ? | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 02-07-2009 04:11 AM |
Izrada Aran?mana Na Tekst | MAČKON | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 12-03-2007 11:04 PM |
Zanimljiv tekst... | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 01-04-2006 01:59 PM |
Pomalo provokativan tekst o zvucnicima. | boggy | Monitoring | 4 | 28-09-2005 03:00 PM |