|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kupio bih ovaj kontroler, pa me zanima ima li ovde neko iskustva u radu sa istim, gde ga je nabavio i koja je trenutna cena...
![]() Hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
CME su odlicni kontroleri, vrede svaku paru... a imas ih u Artistu u BG-u i oni mozda i jedini imaju CME i cene su im ok... 011/3471-465
Pozz
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hvala puno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
naime, ljudi na netu se zale da su jako slabo sastavljeni i ofarbani, da ga zacas iskracas.. itd.. da nije neka trajan kvaliteta sta ti mislis o tome? i kakav je touch na tom UF8 u usporedbi sa recimo yamahinim "klaviriskim" tiplama ala P250, 300 i sl..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam CME UF 60, i uzeo sam ga pre dva meseca... ali dok sam se raspitivao i skupljao lovu, svasta sam procitao o njima i probao sam maltene sve osim Uf8... ali sam zato probao VX8 koji ima odlicne dirke i ako su na UF8 iste...
![]() Sto se tice ovog mog UF 60, nisam primetio da je bilo gde lose sastavljen ili da je poceo negde da se guli i sl. Jeste napravljen u Kini ali mislim da nije lose uradjen, naprotiv, i da ima malo vise od "kineskog kvaliteta". Kada sam se raspitivao niko ko je imao CME nije rekao losu rec za njega, sto govori samo za sebe... ja sam mojim prezadovoljan.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Malopre procitah izvod iz Sound on Sound magazina, nahvalili su CME do neba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Eto
![]() ... ja sam recimo probao onaj M-audio... kako bese... prokeys 88... mislim da je taj, ali ima klavirske dirke i neki mali display i par dugmica (mislim i da ima par svojih zvukova)... ono je KRS za CME sto se tice dirki, bar je meni tako delovalo, a probao sam ih jedan za drugim...
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da mislis na Keystation88 PRO...Ja sam ga probao pre 2-3 meseca, i TOTALNO sam se razocarao! A bio sam tako zagrejan za njega
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ne, bas mislim na Prokeys 88, samo sto on nije kontroler nego stage piano... izgleda da su im sve klavirske dirke katastrofa, i na ovom sam imao isti osecaj kao ti na keystation-u.
A sto se tice knobova i ostalog... ova nova serija UF 50,60,70,80 (nisam siguran za 5,6,7,8) ima (pored ostalog) u sredini 8 knobova i 9 fadera x3... ovo puta 3 znaci da ima 3 layer-a i na svakom layer-u mozes knobovima i fader-ima da dodelis razlicitu funkciju... tako da prakticno kao da ima 24 knob-a i 27 fader-a, i pored transport kontrole i onih tastera + endles knob sa desne strane, mislim da zivom coveku vise i ne treba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... sve u svemu... zacin C ![]() Pozz
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na savetima
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|