|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ajde jos za ovo da vas smorim?
Preporucite mi vsti brass i stringse pre svega da bude celo dobro to mi je bitno? I El. Piano? hvala Bata Koren ![]() p.s. moze i neki savet za must have(setovi ili...i za elektroniku) Trenutno imam: trillogy, s.tank 1 i 2, Adictive drums, Ez drums,Minimonsta, B4,Voice of Istanbul, Hipersonic 1... stize i YT Culture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Idi nedje, slavi rodjendan, batali VSTi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Gde cu vise, izasao sam iz kuce sinoc u 6, a dosao pre sat i po
![]() ![]() ![]() Last edited by Inovative_kg; 30-03-2008 at 04:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
e,bre,Korenjak,stvarno na danasnji dan treba drugi da te podsecaju da ti je rodjis!nek je i tebi sa srecom,za stringse moze i stari edirol-ov orchestral da ti dobro obavi posao ako se malo pozezas sa eliminisanjem negovih "default"reverba i choorusa i malo temeljnije odradis midi programing,onda imas quantum leap silver,ako se ne varam,ali ti je najbolje :odvoj neku zgodnu mladu violinistkinju ispred neke srednje muzicke,i resi se muka.nista virtuelno ne moze da zameni zivo!pitaj stare i iskusne tonce i producente,i stavljam glavu na panj ako nisam u pravu!aj' u zdravlje....srecan rodjis,druze,brisi negde na sunce danas,a sutra pred prvu muzicku skolu....
![]() poz.... Last edited by milanCHE; 30-03-2008 at 04:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ал сам глуп.Мени је синоћ био рођендан, па помислих да је Деки мислио на мене:d ...Срећан рођендан Корењак, све најлепше:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ма нема мени напоља цео дан неки гости.......
за рођендан чекам да се сетите као и сваки лисац хеее а вст инструменте...... па ето као поклон за рођу препоручите ми нек МАСТ ХЕВ хехе Крагујевац срећан рођош и теби!!!
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 30-03-2008 at 06:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Bilo bi vrijeme da naučim čirilicu.
Jel postoji nekakav program na netu za učenje čirilice? Ispričavam se na OT, može mi netko odgovoriti i na PM ako zna. Zahvaljujem unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Sto se tice stringsa ja koristim ewql platinum (eastwest) 7 dvd + xp pro dodaci na 7 dvd. samo stringsi. Ali zato zvuce very bombastic.
A klavir akoustik piano. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|