Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-02-2008, 12:12 PM   #1
akordeonista
Senior Member

Default Mali oglasi?

Molim Divinera i ostale administratore da mi omoguce pisanje svog oglasa u rublici Mali oglasi. Kada hocu da stavim novi Thread pojavi se neki prozor sa porukom da nemam dozvolu za to.
akordeonista is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2008, 12:21 PM   #2
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Mali oglasi?

nabij josh 6 postova i mocicesh.

pozdrav
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2008, 01:14 PM   #3
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
nabij josh 6 postova i mocicesh.

pozdrav
http://www.rumski.com/forum/showthre...151#post193151
fischek is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2008, 03:16 PM   #4
Direct Control
Member

Ja imam jos puno pasuljka da jedem,da bi mogao da se pojavim u oglasima!
Direct Control is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2008, 06:03 PM   #5
CountryClub
Junior Member

Mislim da je kontraproduktivno mesanje moderatora u sastav oglasnog dela ovog sajta , razumeo bih da je ovo oficijelni sajt neke prodavnice muzickih instrumenata pa da direktno ugrozava poslovanje . Bas raznoslikost i dinamika ponude i potraznje cini sajt interesantnim . Ako se ne prodaje kradena roba ili hakovan softver ne vidim razloga za postavljanje bilo kakvog limita .
Moderatorima savetujem da posete i neke inostrane sajtove slicnog tipa i da se uvere da je razlicitost ponude itekako prisutna i u vidu poluispravnih sprava i delova za instrumente ,i opcija menajm ovo za ono itd ...
sa punim postovanjem
CountryClub is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2008, 09:49 PM   #6
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Ni meni ta stavka sa limitom nije bas najjasnija, ok mi je da ne moze vise da se bampuje oglas vec da se edituje prvi itd (mada...) ... sve osim toga da neko mora da ima 100 postova da bi postavio oglas... pa evo prvi ce Akordeonista da ispise sest nekih bezveze postova da bi mogao da postavi oglas (ovo je posluzilo kao primer, nhf) a verovatno ce i neki drugi to raditi... a pri tom cemo ostati uskraceni za sprave koje prodaju ljudi koji nemaju 100 postova, a mozda bi tu bilo i zanimljivih spravica...
... ja mislim da vi (mislim na moderatore) nedovoljno koristite svoje pravo na to da neki post ili thread obrisete, upozorite nekog, banujete na dan ili sl.... ukoliko neko nesto uradi kako ne treba, ili se obrise i postavi link ka pravilniku ili se upozori... sta znam...meni je svejedno... ali nekako mi je logicnije da je sve dozvoljeno a da moderatori na svaku zloupotrebu reaguju, nego da se maltene sve zabrani vecini zbog nekolicine koja zloupotrebljava forum...

Pozz
Old 28-02-2008, 10:38 PM   #7
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Tako je druze ''7''-ico!!!
korenjak is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2008, 10:49 PM   #8
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
... ja mislim da vi (mislim na moderatore) nedovoljno koristite svoje pravo na to da neki post ili thread obrisete, upozorite nekog, banujete na dan ili sl.... ukoliko neko nesto uradi kako ne treba, ili se obrise i postavi link ka pravilniku ili se upozori... sta znam...meni je svejedno... ali nekako mi je logicnije da je sve dozvoljeno a da moderatori na svaku zloupotrebu reaguju, nego da se maltene sve zabrani vecini zbog nekolicine koja zloupotrebljava forum...

Pozz
Cim to neko od moderatora uradi, odmah krece "teorija zavere" tipa "ovaj me mrzi" ili " vidi ga sto se ku.ci..."
Mozda nije bas najbolje resenje, ali se njemu ne bi pribegavalo da su clanovi foruma korektni i ne zloupotrebljavaju cinjenicu da ne postoji bolje mesto da se da oglas za neku opremu u regionu!
Sada svi komentarisete odluke admina i moderatora, a niko se ne pita zasto smo uopste dosli do toga da moramo tako da odlucimo.
Kada pozelite nekoga da kritikujete, podjite prvo "od sebe" (figurativno...), pa preispitajte sta ste vi ucinili da to ne bude ili bude ovako kako je.
Smatram da imam prava to da kazem, jer sam jedan od retkih, koji ovde nikada nista nije oglasio (niti kupio preko oglasa).
Mozda ce ova odluka o limitu biti promenjena, ali ce je sa sigurnoscu tvrdim, smeniti drugo resenje, koje ce takodje biti restriktivne prirode u cilju smanjenja zloupotrebe malih oglasa i pretvaranja foruma u necije privatne pijacne tezge ili mesto gde ce da pravi biznis, bez da forum ima ikakve koristi od toga.
Nije mi cilj bio da budem grub i ostar, vec uglavnom informativan uz neizbezan osvrt na okolnosti koje su dovele do ovoga.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2008, 11:27 PM   #9
miki
Junior Member

Mislim sta reci...
Mi koji smo odavno prijavljeni,ne mora da znaci da smo samo prijavljeni i nista,pratimo odavno sajt,bar meni je pomogo u mnogim stvarima,pa i profesionano, i zahvaljujem se na tome do neba..
E sad,ima nas ovde koji nemamo toliko vremena da kuckamo poruke i vodimo debate na forumima,zbog raznih obaveza,da ne nabrajam..a ima i vas ovde koji imate vise vremena za sve ovo...
Hteo sam da kaze,da nam ne ukidate mislim nama(na br postova)neke stvari koje nisu toliko bitne a koriste,pa i ti "mali oglasi"nisu bogom dani da se...................
Jebo te,sta li sam hteo,veze nemam.........moglo je biti i gore....

Obecavam da necu vise pijan da citam postove
miki is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2008, 11:29 PM   #10
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

^i da se nadovezem.. mozda je to vec brat ogi rekao, al me mrzelo da prochitam sve.. spaa mi se..

ako zelite oglas koji ce biti vidljiv itd itb, na nekom posecenom sajtu/ili bilo kakvom mediju, morali bi ste da platite.. ovo je samo ogradjivanje od logovanja ljudi na forumu samo da bi prodali neshto.. ovo je pre svega forum posvecen produkciji itd, a nakon toga su mali oglasi.. realno, ta sekcija ne mora ni da postoji..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules