|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Postovani,
Na mom MySpace-u www.myspace.com/demoniobcrew mozete cuti 4 nove pesme sa albuma "DEMONIO & BCREW - NASA POSLA". Sve pesme su, izuzev "Pepeljuge", ne mixovane (mix radio JanZoo), ali, obzirom da je i kvalitet reprodukcije MP3ki "onako" (128kbps mp3), ta granica ne-mix & mix, makar na spaceu, gotovo da ne postoji ![]() I da... jedino "KOBRA" ima konacni aranzman... Malo polovicno ali... moralo se ![]() ![]() Na Blogu mozete videti i konacnu tracklistu itd. Pozdrav, DEMONIO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
i za koga izdajesh na kraju? bassivity?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Brate... ni ja nisam skapirao
![]() Izdajem za onog ko da najbolje uslove u datom trenutku, postoji ta prica Bassivity JUG i to ali videcemo, sve opcije su u igri, samo da Jan i ja vishe zavrshimo taj mix odugovlachim kao da je ... ne znam shta ![]() btw. nikog drugog ne zanima rep ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
nije lose , veoma moderno pogotovu kobra , znaci spot sa svom full opremom , fakir (ne Daddy Z-ev kolega) , kobre , trbusne plesacice , cilimi , prodavci svega i svaceg , jan kao bljuvac / gutac vatre ;]]] malo zezanja nije na odmet , rekox gore nije lose cak mi se i djasvi :P
samo napred sinko ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
hahaahaaahahah....
@demonio: osh preko inflamea? mozda bih mogao da ti iscimam preko grupne terapije da izdash album.. btw, ako treba pomoc oko mixa, baci neshto.. il bar svrnite na preslushavanje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Hvala na ponudi
![]() Pricao sam ja i sa Sigijem, ima tu josh nekih opcija, hvala na ponudi, ja bih svakako skocio da cujem azmu jer je finansija vec tu tako da ono, krenuo bih u rad ![]() ![]() Alavuche: tnx ![]() Janko: staaaaaaaara si ti azdaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Download Microsoft Windows 7 Release Candidate (za D?. 1 god.) | ProkDu | Audio Software | 136 | 18-02-2010 07:18 PM |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Ima li neceg novog? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 13 | 13-05-2007 02:52 PM |