|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
..za quested VH 2108? neshto do 400 eura.. po mogucnosti da bude 2x200 W na 8 Ohm...
btw, ne bih neke polovnjake uzimao ako ne mogu da ih vidim i da ih probam pre toga.. tako da mi ebay, amazon (itd.) i nije reshenje.. hvala josh jednom, i pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
pomoc?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Do te sume, mozda neki Alesis. Mislim da jedino to imas novo u tom cenovnom rangu.
Prodavao je OFF neki stariji Alesis koji bi tebi mogao da zavrsi posao. Izvidi situaciju! Za drugo ne znam. Mozda da malo kopas po Netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
vec smo ti RHino i ja nahvalili quad ampove, ja sam radio sa 405 i mnogo mi se dopao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
pa znam.. to sam i mislio, ali to ne mozesh naci nigde novo.. a ne znam nikoga ovde ko bi se odrekao istog. tako da mi jedino ostaje neshto preko ebaya ili tako neshto.. al nisam za to.. sad sam gledao ima u artistu da se uzme neki alesis preamp..
![]() ne znam koliko preamp moze da shteti zvuku, to je problem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ima jedan u Halo Oglasima sada, sa preampom 33 je oko 400 evra. Proveri, ali ponavljam, ne znam kakvi su zvucnici, oprezno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
pa ono.. rade na 8 oma impedanci, i u fabrici kazu da im lezi 2x200 W pojachalo.. cu da vidim..
![]() btw, nisam uzeo halo oglase.. imash broj na koji da se javim? da ne chekam chetvrtak.. mozda i proda lik.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
sad sam ispao budala.. nisam imao pojma da ih ima na netu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
U Artistu imaju Alesis RA 300 i RA 500. To bi ti za prvo vreme, mozda, moglo zavrsiti posao.
Ne zaboravi da su pojacala na Q S8 220 i 110 W za drajver i tviter. Mislim da je za Q VH2108 potrebno pojacalo jos vece snage. Zato, oprez sa Quad-om. Pored otpora i snage potrebne za pogonjenje VH2108 proveri i njihovu osetljivost. To ce ti puno reci da li ti Quad odgovara ili ne. Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mobile recorder uzeti? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-11-2008 09:58 PM |
Koji od jeftinijih monitora uzeti? | alen | Monitoring | 29 | 01-10-2006 04:01 AM |
Koji monitor??? | TOSHO | Monitoring | 10 | 01-06-2006 10:58 AM |
Koji monitor-nema svadje, kupljen! | Nemania | Monitoring | 31 | 16-12-2005 06:35 AM |