|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Neverovatno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Neverovatno ali izgleda da je moguce..
Ne bi me cudilo da neko uskoro odvoji vokal i muziku.. U teoriji je i ovo nemoguce ali u praksi se ispostavilo drugacije.. Tako rece ovaj chika. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
E, tek sad smo najebali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
posto mi se malo sporije ucitava, htedoh da napisem da jedino ako melodyne bude automatski davao predloge mogucih akorda... kad ono..
![]() mene ovo uopste ne cudi, jer slicni alati vec postoje, naizgled nevezani za melodyne - algorithmix renovator i izotope rx. Last edited by lesha; 12-03-2008 at 08:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
A da li su pouzdani kao ovaj? Nisam puno koristio ni Melodyne, a ne znam za te druge.. Nisam probao..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
rekoh slicni.
po koncepciji pomenuti programi sluze za ciscenje zvuka i mogu da "hirurski" tretiraju uski frekvencijski opseg. otud i moj zakljucak da je verovatno primenjen slican princip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Zanimljivo deluje i u pravim rukama sigurno ce biti dobar alat.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
NEVEROVATNO!!! skoro da se kosi sa zakonima fizike, ali kao sto onaj bradonja kaze na videu, ako covek moze da "skine" harmoniju, sto svako od nas (nadam se) sa lakocom moze da uradi, zasto software ne bi mogao to isto, tojest da izvuce pojedine note iz akorda...zar ne?
Ima jos jedna jako zgodna stvar, zbog koje sam vec poceo pregovore sa Vladom Negovanovicem - SSL MATRIX, ko nije video, nek ide HITNO!!! Pozdrav svima i sve najbolje
![]() |
#10 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
I ovo moze imati jaaaako dalekosezne posledice na muziku uopste ..... evo npr , ako mi se nesto zameris , sve su tvoje durske pesme pretvoriti u molske i obrnuto ![]() ( shala , naravno ..... ) Quote:
Evo i to citam i ne vidim ama bas nista revolucionarno , uzmes 2 ( bilo koja ) kontrolera i sabirnicu i chao ...... evo npr Neve ..... a za mnogo manje pare ...... ili nesto propustam ???? Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Direct Mind Access (DMA™) musical composition technology | Gulanfer | Pricaonica | 1 | 02-04-2009 01:18 PM |
Celemony Melodyne plugin | kejkz | Audio Software | 14 | 08-12-2006 02:43 PM |