|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Da li neko ima MicroDock ili Audiodock i EDI kabl kojim ih povezuje za karticom u racunaru? Trebam da dobijem MicroDock ali bez tog kabla, pa me zanima kako izgleda. Vidim da koristi RJ45 konektore kao kod mreznih kablova, pa reko mozda bi ga mogao napraviti, samo mi treba raspored zica.
Ako neko moze da pomogne, bio biih mu vrlo zahvalan ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Kolko sam vidio na forumu, ima ljudi koji imaju audiodock. Ajte ljudi samo bacite oko i vidite kakav je kabl, tj. raspored zica. Treba mi ko hljeb....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Evo dobio sam Microdock 1616m ali naravno bez EDI kabla, tako da ne mogu da provjerim kako i da li uopste radi. Kazem 'da li radi' jer kad ga upalim malo mi se neuobicajeno ponasa. Naime, svaki put kad upalim Microdock gore razlicite lampice (vidi sliku)...to mi ne djeluje da je normalno. Moze li neko samo da mi potvrdi da li je kod njega tako ili ne!
Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Koristim na laptopu ovaj interface, mislism da je to sve uredu, ponekad kad ukljucim interface desi se da sve LEDs svjetle pa poslje sve bude uredu i svjetli samo ovaj plavi EMU logo! Evo uslikao sam taj EDI kabel, nadam se da ce biti od pomoci!Pozdrav!
http://www.speedyshare.com/842164507.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
To je ok. Snimio sam ti da vidish kako to izgleda kada se podize sistem..
http://download.yousendit.com/00B1472A00C6D010 Last edited by MHz; 11-01-2008 at 04:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
emu 1616m bufer size | liman021 | Computer Hardware | 2 | 05-02-2008 09:10 PM |
EMU 1616M ili Tascam FW 1804 | cucko | Computer Hardware | 0 | 29-07-2007 12:05 AM |
Emu 1616m pomoć! | La notte | Computer Hardware | 5 | 05-11-2006 12:39 AM |