|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Postovani,
Stigose mi neki novi akai diskovi u vidu image-a i gotovo svi su *.nrg koje NIPOSTO ne zeli da procita ovaj prokleti DEAMON Tools... Neki drugi software za otvaranje image fileova? Ili konkretno za *.nrg? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
I meni bez problema otvara kao i sedmici... Probaj nero image drive...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ne zaboravite da win ne cita akai diskove kao regularne , kad mountujute image onda neki akai extraktor i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
TACNO! Niksi, nikad neces videti semplove regularno...Treba ti CD Extractor i dalje treba da konvertujes te AKAI semplove u neki drugi zelejeni format, Windows ne vidi AKAI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ma fazon je shto npr Deamon prijavi da ima loadovan image... Virtuelni DVD rom ne menja "izgled" tj. nema imena diska, niti neke sadrzine. Probao i sa Magic-om, on jednostavno nece da ih procita, dok npr. Nero kad otvorim ove file-ove kroz njega odmah otvara burn opciju kao jedinu...
![]() evo problematicnih diskova: Bass Legends - John Pattitucci Akai - Spectrasonic - Liquid Grooves 2 Bass Legends - Marcus Miller ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nero image drive je posebna aplikacija koju imas kad instaliras nero. Ukljucis jedan virtuelni uredjaj i ubacis tu, nema rezanja.
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ako ti je Daemon prijavio onda je disk ocitan, a ako nema izgleda, nema ga zato sto WINDOWS NE CITA AKAI DISKOVE! Treba ti neki ekstrator i da bi video sadrzinu diska i konvertovao ih u *nks, ili *wav, ili sf2 ili u sta vec hoces |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
pre svega pomenuti diskovi nisu u akai formatu koliko
se meni cini. Sigurno su ti fajlovi korumpirani. Ako mozes da mount-ujes nrg image na deamon tools i imas cdxtract kada udjes u cdxtract nadji drive na kome si mount-ovao image i treba bi da ti pokaze odmah partition a, partiotion b bla bla bla sa leve strane. Ako ne radi: 1. korumpiran disk 2. disk je u nero formatu gde ces morati da snimas njega na dvd ili cd 3. na disku se nalazi neki fajl koji dalje treba da se otvori 4. cyclic checksum mozes cesto da dobijes pri takvim diskovima jer su pretrpani i onaj koji je snimao nije pazio da ostavi vise prostora. 5. lazni piratski fajl sa nekog bit torenta/emule-a itd. Drugo nema sta da bude, uveren sam! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instaliranje na postojeci DATA file | pulsar 2 | Audio Software | 17 | 04-01-2016 11:59 AM |
Trilogy .dat file | OFF | Audio Software | 13 | 28-02-2009 05:08 AM |
Software koji cita SDII file-ove? | Goran | Audio Software | 7 | 12-09-2005 03:19 PM |