|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Evo (ko vec nije video) na Gearslutz websajtu, poceo thread - zidanje mastering studija od nule! Super , ima crtezi, puno slika kako se gradi itd....nije jos gotov, ali ima puno da se vidi. Slika nekad znaci vise nego sati pricanja!
Walters Storyk Design Group radi dizajn (mega su!) ...a vlasnik je neki Mischa Janisch ..zvuci malo naski ime? elem, evo linka... http://www.gearslutz.com/board/high-...ng-vienna.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
pratim to ...nije lose, ali mislim da moze i bolje vidjet cemo sto ce radit...ali da je skup projekt... to je....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sta znaci bolje, iz ugla gradjevinca ili inzenjera zvuka? Ocu reci da ce tek posle zavrsetka kompletnih radov, pa zatim odredjenog vremena u radu studia biti moguce reci(oni koji su probali a pri tome nesto i znaju) dali je i koliko moglo bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uzasno mi poznato zvuci to ime...cini mi se da sam ranije procitao negde da je nas covek koji u Becu drzi neki veliki studio vec godinama...nisam siguran...Ili se tto mozda odnosilo na nekog drugog coveka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izgradnja Mastering studija - slike | DaBear | Mastering | 9 | 19-08-2009 12:25 AM |
Zidanje studija! Predlog i pomoc :) | castelbianco | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 24-07-2009 09:12 PM |
zidanje studija (opet) slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 01-12-2007 10:30 AM |
Slike vasih STARIH studija i opreme | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 20-11-2007 07:50 PM |
Izgradnja studija - slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 24-08-2007 11:41 PM |