|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
imao sam problem sa password -om tj prijavljeno mi je da je pogresan tako da sam morao da je resetujem pa me interesuje da li je josh neko imao slicnih problema ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Imao sam ja
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja ne, posto mi komp. pamti passworde, ali vise puta nisam uspeo da udjem na sajt, krene, pa stane, kao da je uzasan "traffic", da nije nesto pobrljaveo server? Ponvljam, vise puta (desetak i vise) mi se desilo da ne mogu da udjem, ali nije i pitanju password...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ista stvar i samnom, samo sto to nije vezano samo za rumski vec i za druge domace sajtove... Jel rumski na nekom domacem serveru ili stranom?
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() isti slucaj i danas
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Samo da kazem da je bio Veeeoma otezan pristup nekim sajtovima a nekim i nemogucnost pristupa!!! i stranim i domacim. Ja, sa telekoma i neki sa Sezama, cini mi se...(ne potvrdjena informacija) ... dok drugi ljudi, koji su na drugim provajderima nisu imali nikakvih problema sa tim istim sajtovima...
ponedeljak 17.12 od 23:00, utorak 18. 12 ceo dan i sreda 19.12 do nekih 22:00... Ali sam ja mogao da pristupim rumskom.. bez problema!!! na primer... ?????
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Hmm, ova dva-tri dana jeste bio. inace u globalu nemam problema...
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ja sam imao problema sa registracijom.
Sve upisem kako treba i nece da se registruje. Takodje sam imao problema sa logovanjem pa sam jednom poludeo kad nije hteo ceo dan da se uloguje i na kraju sam morao ponovo da se registrujem pod novim imenom i na novi mail (koji sam posebno pravio zbog Rumskog). Inace, pokusavao sam i sa drugih kompjutera, od kolega, iz net cafe-a i isti problem je bio svuda, mada, u poslednjih nekoliko meseci je sve OK..........jos uvek sam pod ovim imenom...hehe.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problemi problemi ! | morchant | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 11-08-2007 03:00 AM |
IRQ 6 problemi | pulsar 2 | Computer Hardware | 3 | 30-10-2004 03:11 AM |