|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi...
Izvinite sto cu pristojno nesto izurlati. Znam za bonton foruma i uvijek ga se drzim... ...al sad stvarno to ne mogu zadrzat u sebi... JEBO MATER GLUPU TWEETERU NA MOM ZVUCNIKU I MENI JEBENOM IDIOTU PREGORIO MI JE TWEETER NA DYNAUDIO BM15 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ![]() ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... ![]() ![]() izvinjavam se... Sta da radim? (ma izbrisite ovaj post) ... .. . ja sam idiot digunuo glasnocu do daske na tisini da cujem gdje mi je neki pozadinski sum u mojoj manijakalnoj potrazi za ground loopovima i zujanjima od struje... i onda trknuo nogom neki kurcevi kabel i on napravio TUP majku mu njegovu.. i krepao tweeter na lijevom jer je volume slusanja bio jako visoko... ajme i mene debila... ![]() ma izbacite me odavde jer sam ionako idiot koji treba ici vozit traktor... a ne bavit se s ovim sranjima... trebao sam studirat... ![]() ![]() JAOOOOO izbrisite ovaj post...
![]() |
#2 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jebi ga... desi se... kad te prodje ljutnja, ako ne naudis sebi, ili zvuchnicima... narucices novi tweeter, na ustrb novih farmerica, piva, jakne... ![]()
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
a i ti si veci ludjak od mene u ovo doba na internetu
al ja sam zato kreten! i ne bojim se babaroge i moram predati miks jedan u subotu i nemam lijevog zvucnika i miksat cu hiphop na NS10 i bog te pitaj kako ce zvucati subovi kad se smiksa na NS10 i ja sam kreten
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pasivni ili aktivni?
![]()
![]() |
#5 |
Psiho
|
![]()
ufff... znam kako se osjechash. Meni se jednom visokotonac ugasio vjerojatno jer se pregrijalo pojachalo u jednom MK II. Naravno ja to nisam znao pa sam tek nakon sat vremena ustanovio da zvuchnik ipak radi. No tih sat vremena je bilo AAAAAAAAARGHHHH
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
instant ventiliranje se zove thread da se covjek olaksa...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Shot, a lijepo sam ti neki dan u studiu rekao da preglasno slusas muziku i da ce ti se razletit BM15-ice! Zao mi je, pogotovo sad kad ste u fazi snimanja novog albuma.
![]() Ali, mozda nije sve propalo... Pokusaj provjerit (to sam jednom imao prilike vidjet na jednom visokotoncu) da nije pukla zica od zavojnice na samom pocetku gdje se sapaja na usice. Obicno tu pukne ako visokotonac dobije nekakav SHOT! ![]() ![]() Last edited by FrankoPanko; 25-10-2007 at 11:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Koliko je to glasno, ako se BM 15 raspada? :o Ja moje slusam na pola snage i to vec pocinje da lici na to da ne cujes svoje misli od buke... A nije da ne volim glasno...
![]() Covek je sprzo zvucnik nesrecnim slucajem, a ne upotrebom za slusanje muzike, koliko sam ja to razumeo.
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Je, imas pravo! Toliko su mu crveni oni fontovi da dalje od sljepoce nisam ni procitao post
![]() Ajde, pa javi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
aj i ja sa vama da podelim moju definiciju bolidizma:
primer prvi: nemam gluvu sobu, i sve shto snimam snimam odmah do kompa.. na svu srecu izveshtio sam se pa se ne oseca toliko.. elem, doshli neki likovi na snimanje.. i ja stalno kao mantru ponavljam "open emu mixer-mute monitoring section-unmute mic".. i obrnuto.. i tako sluchajno kliknem na jachinu monitora umesto na mute (doguram ga na 0db) i ugasim mic.. naravno alt+tab da se vratim na cubase, i grune takva mikrofonija.. nechuvena.. ova dva lika su pala.. tachnije jedan je pao i pokrio ushi, a drugi se cimnuo i nabo se u coshak od ormana.. pa je i on pao.. al se drzao za glavu... a ja oshamucen zvukom ne mogu da se snadjem jedno 5 sekundi.. trajalo je toliko, ali je izgledalo kao 10 minuta.. naravno monitori su se zacrveneli.. primer drugi: kupio nove kablove za monitore.. stari su bili neki krpljeni.. i dignem opet na nulu.. i shta bude.. slusham da li shushti (maalo) i naslonim se napred i zakachim laktom space.. i krene cubase od prvog takta.. zamislite prvi udar hip hopa na 2x100 vati u zgradi iz 1960 koja je skoro sva uradjena od drvenih greda.. u roku od odmah se ceo komshiluk sjatio tu.. a vec sam imao prijavu zbog buke.. bonus primer: radio neshto i chujem da mi zuji mixeta.. ishtekam mikrofon i krenem da je ugasim i behringer eksplodira i zadimi se.. zamalo da mi parche metala otkine prst.. elem, glupost: ortak ulece i krece kokakolom da polije.. ![]() eto, nadam se da ti je sad malo lakshe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Besplatan pristojan hor | buzUki | Audio Software | 4 | 28-04-2008 04:32 PM |