|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sta mislite o ovome....?
Ima li neki bolji? Koristi li neko i za sta konkretno? ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Totalna. Tj., totalna glupost, ako ocekujes da ce ti od pijacarskog mikrofona napraviti Neuman, ali moze da bude (kao i sve ostalo) zanimljiv da napravis neku foru, pa da nesto provuceas kroz to, i dobijes neki neobican zvuk.
Kao simulator ne vredi ama bas nista.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ha ha...koji odgovori
![]() Dobro ko pita ne skita......hvala... Znaci Oggi moze za spec efekte.... ![]() Kupio sam Rodu Nt2a....sad necu morati da provlacim...nidje..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Kakvi su ti utisci o mikrofonu?
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa za sada izvrsni........pre ovoga sam imao B1 on mi je zvucao malko metalik...
A rode onako tacan neutralan i pomalo topao.......pisacu posebno o tome dok ga jos malo isprobam.... Zabo sam ga direkt u konnekt 8 (koji me inace mnogo zeza).... Za mene je ovo konj jer sam bio na magarcu ![]() Ebiga vata mi kuler ....sad pa .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
U kom smislu te zeza Konekt?
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pa prvo nije bilo zvuka kad se pusti winamp....i nije bilo direct monitoringa......pa sam skino nove drajvere....i tad je monitoring proradio...ali winamp jok....... e onda nije hteo da promeni sample rate na bilo sta osim 44,1 u cubase-u i racunar se sam restartovao kad bi pokusao da promenim....
i tad se zaglupi i vise ne vidi uopste karticu ni njen sopstveni mikser...pise no device a sve povezano..... E onda nije hteo ni cubase da se digne ni da uradi asio test i restartovao se... Onda sam skonto da se kolju Creative live i Konnekt ...pa sam uninstalirao creative i sad sve radi super......i winamp se pojavio......u sluskama....i u cubaseu je svega 5,8 in i 4,5 out lejtansi.... jos nisam probao da promenim sample rate sad cu pa cu da vidim sta ce da se desi.... uzgred uzeo sam Klotz Mic 200(M2) 7.5 m kabl za mic.... reci mi jeli dovoljno dobar? pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
meni je taj plug ipak par puta pomogao.. prinudjeno sam snimao neke vokale 58icom, i namestio ga na neki neumann.. nije naravno pogodio skroz, ali je pomerio stvari u nekom zanimljivom pravcu, i bilo mi je lakse da ekvalizacijom dodjem do upotrebljivog rezultata..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SB Audigy 4 & Microphone Recording | Marqes | Audio Software | 14 | 30-05-2008 12:10 PM |
Antares Mic Modeler | statusband | Audio Software | 14 | 07-07-2006 06:22 PM |
Kick Drum microphone | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-03-2005 11:54 AM |