|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() Ou yeah! Evo do?o je jučer!! Babisu UAD dolazi u pon. pa brijem da će pasti bolovanje drugi tjedan na poslu ![]() ![]() Scimo sam se isprva - duplo je manji nego ?to sam očekivao. Al to je dobra stvar. Neki su me pluginovi razočarali, neki me odu?evili. Da ne duljim previ?e - imam pitanjce: Koji se po vama dodatni "optional" pluginovi STVARNO isplate kupiti s obzirom na njihove astronomske cijene? Sony ne jer ću radije nabaviti VST verzije. DVR2 zvuči stra?no dobro. Da ne počnete sa - kupi ono ?to ti treba ![]() Inače - radim downtempo i deep house (ovisno o raspolo?enju)... hvala ekips |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
20 sati ti je premalo? To nije 20 sati koje teku nezavisno od aktivacije, već 20 sati čistog rada plugina, ?to su nedelje, čak i meseci, ako se pazi. Dakle, ako pusti? pesmu da prođe kroz plugin, kad se zavr?i potro?io si 3 minuta od tih 20 sati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Pročitao sam da je to istina samo za Protools - da vrijeme trial perioda istječe samo kada plugin radi. U Cubaseu počne istjecati od trenutka kada upališ plugin. Ili možda krivo piše na tom sajtu.. anyways - powercore je prejaka stvarčica! Kristalno čisti zvuk! I LIKE!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Mislim da ima negde upozorenje da u nekim host programima kad počne da radi plugin i posle se pritisne stop, on nastavi da radi jer ne ukapira da vi?e ne treba. Tada treba hitro i brzo snimiti i izaći iz programa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Meni je juce isteklo 20 sati od Md3...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Mo?e? preko e-baya kupiti "rabljeni" Md3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pratio sam, ali nikako da naidjem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Poslao sam ti pm
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Stigo Oberheim OB-X !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 15-11-2008 02:42 AM |
Stigo' stojadin ! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 27-02-2008 09:11 PM |
Stigo CS-15 !!!! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 190 | 22-08-2007 07:34 AM |
stigo mi luna2 | saki | DSP forum | 20 | 02-11-2005 10:33 PM |