|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, kakva je realna upotreba ovoga, nisam se sretao uzivo, a blizu sam da se unazadim sa DIGI na FF800
![]() Koliko je slican po mogucnostima routinga sa CW ? Da li je ko probao da posalje iz host programa sa grupa u Total mix na sumiranje? Fala
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
odlican! Iako malko cudan na prvu loptu, zapravo je veoma jednostavan, i svemoguc.
i da, ja sam probao njegovo sumiranje, i bogami razlike je bilo, ali ne drasticne i nisam siguran sta mi je od ta dva isto.. imas vec o tome negde pre godinu dana sam pisao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A pri usnimavanju.... monitoring?
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Total mix je u softwerskom domenu ne?to najfleksibilnije ?to postoji na tr?i?tu, ogromne mogučnosti routanja.... vrlo intuitivno rje?enje.
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Ja koristim FF800, prezadovoljan sam, jos jedan admin Foruma takodje! Ima na Forumu jaka zajednica RME korisnika i fanova (koja se nikad nije ukljucivala u teme emu vs. cw ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hvala....
Pa nista konkretno, pratim teme o FF800 vec dugo, i skontao sam da je sigurno najbolja kupovina o toj klasi.... voleo bih samo da ga negde zvucno uporedim sa postojecim DIGI 002r..... Stabilnost, koliko kontam i podrska za PC su verovatno No1..... Preampi nista spektakularno, ali mogu proc' ........ Tako nekako? ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Rado bih te ugostio sa tvojim DIGI 002 i omogucio ti da ga probas uporedo sa mojim FF 800, ako te put nanese u Beograd (ili ako si vec u Beogradu)
Lep pozdrav i dobrodosao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
ja bih rekao da su preampi odlicni. Koristim iskljucivo FF800 preampe i nemam zelju da ih menjam. Ovo govorim radi objektivne slike o karti.
Po pitanju totalmixa, pogledaj PDF, sve je detaljno opisano: http://www.rme-audio.de/en_products_fireface_800.php
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Mozemo i jos neku kartu slicnog ranga da ukljucimo u pricu i okacimo rezultate ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Slazem se, poziv stoji, ako neko ima jos neku kartu slicnih karakteristika i ranga, moze nam se pridruziti!
U iscekivanju susreta, lep pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Total bass | noonchaka | Promocija radova | 0 | 24-03-2009 09:15 AM |
total oftopik: Hrvatska - Njemacka 2:1!!! | redroom | Razno | 13 | 23-06-2008 05:19 PM |