|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo sta mi treba - snimao sam neke gitare, imam 3 kanala sa pojacala i jedan direktan (pre svih guit pedala), i tako za levu i desnu stranu (uslovno receno)
Medjutim, zbog manjka vremena, a i zbog zgusnutih shesnaestina u riffu ![]() HVALA ![]()
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Dragi OFF,
Ja nisam nasao plag koji moze uraditi tako nesto, ali mozes da uradis sledece, sto sam i sam radio vise puta: napravi drugu traku, koristi slice funkciju u Kjubejzu, secni sve tranziente, i mozes cak da napravis od njih preset za quantitize. Samo upotrebi overquant funkciju da ih blago pomeris, i dobio se dve gitare. Ako si snimao sa jacom distorzijom, nek ti je pamet u pomoci, izgubices dosta vremena na nalazenju tranzienta. srecno! Ps: nadam se da neko ima i brze resenje!
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ne bih se zezao sa dist kanalima, jer uvek snimim jedan direktan, suv iz gitare, istovremeno sa snimanjem ampa.... Probacu to sto kazes, a poigracu se sa melodyne-om koji mi je konacno proradio (1.02)
![]() |
![]() |
#4 | |
banned
|
![]()
moze i druze keksavi, ne ljutim se
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Timewarp u Nuendu Pomeris ga u par tacaka minimalno. svaki sledeci u suprotnom pravcu za dlacicu, mada je to sve bez veze, bolje da se svira jos jednom.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Time Warp je odlicna fora i mislim da nije bez veze, ne znam zasto tako mislis...
![]() Sledeca stvar za koju su mi rekli da je rade svi najpoznatiji producenti na svetu ![]() ![]() ![]() LM, najbolje ti je da radis sa Time Warp a onda jednoj od traka obrnes faze (ako se dobro secam) i rezultat bi trebao biti identican kao da je svirano dva puta, e sad ima posla ali... Nisi ni svirao dva puta! ![]() Inace nista od tih softverskih stvari za gitaru ti nece raditi ne znam ni ja kako! Probao sam to dosta puta, jednom smo imali toliko los procesor da sam se smorio i samo sam snimio flat gitaru sa kojom sam se kasnije igrao, ali nisam dobio nista narocito! E sad kad mi donesu Stratocaster hocu da crknem od muke, prosto mi je gibson Les Paul savrsen za snimanje, eventualno Ibanez, ali i to je vec stvar ukusa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Timewarp koristim svakodnevno, ali je "bez veze" u odnosu na jos jednom odsviranu identicnu deonicu. Dakle, uslovno receno.
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Bez veze je jer ne utices na dinamiku vec samo na ritmiku. Mada, definitivno je bolje sa timewarpom, za layerovanje, bar
@kravadinka znam za softwerska pojacala, ali ih koristim samo kao jedan ili 2 layera za rif dist, a ostalo je sa PRAVOG marshalla
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 28-08-2007 at 11:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jesi li uspeo da nesto uradis sa onim ribonom ???? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() Dobar je na pojacalu, jako zanimljiv (uz 57 i 421).... ali, na zalost prodajem ga, kao i gomilu toga ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|