|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
analog moon rider i ja odradismo nas prvi koncert u sklopu projekta Luftwaffe. S nama je nastupao i Teo Martinovic na klaviru i vocoderu, poznati jazz i fusion pianist, a pridruzio nam se u toku koncerta i Robin, klavijaturist Cul De Sac-a (Boston), koji su imali koncert prije nas.
ekipa sa festivala je postala par slika (imam i ja par sa tonske probe, koje jos moram prebaciti na komp). snimili smo i video i audio, ali to jos nisam dobio. ![]() ![]() ![]() stranice sa ostalim fotkama su ovdje: http://zednouho.pticica.com/galerija...146&stranica=4 http://zednouho.pticica.com/galerija...146&stranica=5 Last edited by clusterchord; 16-06-2007 at 04:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Žao mi je što nisam došao, bio sam malo pijan i nisam se usudio sjesti u auto. (Inače pre jebeni koktel sam otkrio, ako dođem do tebe biciklom, napravit ću jednu bocu koktela i dofurat).
Hehehe... znači neko se iz publike zaderao "Analog Moon Rider !!!". Prva sumnja: Rogina. ![]() Jedva čekam i ostatak fotki i naravno, audio snimku (!!!!). Pliz ako imaš cajta, zaprži mi to na CD. Daj mi reci jesi li uspio iskopati štogod sa onog "Radio Sources" CD-a koji sam ti napravio? Pozdrav i Moon Rideru: Jel si se ti to malo udebljao ili je to samo efekat na slici od "motion blur-a" ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
snimak jos nemam, tip koji je snimao nam tek treba to dati. a vidit cemo jos kad editiramo dali cemo presnimavat nesto, vjerojatno neki bolji odlomak ali ne sve.
niksa se udebljo i sam kaze. od sviranja debelih baseva na modularu ![]() za rumski analog freakove (solaris, milos, dj z i ekipa ![]() niksa - formant modular, ob-xa, vermona org, sh101, tr606, drp16, copycat echo cluster - andromeda, jup8 > boss dm300, rhodes 54 > mxr filt, evolution > microwave, emu sp12 > mutator, lex300, sh-2 > memoryman teo - piano, vc-10 vocoder > copycat, kawai 100f (analog bass) robin - mirage, eml 101 > distorzija/echo Last edited by clusterchord; 23-05-2007 at 12:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ej, bas mi zao sto nisam mogao doci
![]() ![]() ![]() Po opremi zakljucujem da je bio mnogo dobar -debeli sound ![]() Ono Arp sekvencer na Niksinom modularu ?-mora da su se vozile sekvence sve u sesnaest (pa toliko i ima nota , zar ne ![]() ![]() Vodi ti lepo Niksu na onaj kung-fu sto si spominjao da treniras ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() Quote:
danas sam prebacio par kadrova sa tonske probe: ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
a sad glupo pitanje a koj si ti ? ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Covek za Andromedom A6 i Jupiterom 8 ti je Clusterchord
![]() Crna majica,kratko osisan... Sledeci koncert ne smem da propustim ![]() Planirate tako brzo vec drugi da pravite,mora da su kritike dobro prosle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ako se zvezde padalice poklope , idemo onda zajedno ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Super bi bilo da se vozimo do Zagreba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
moze ljudi, to bi me bas obradovalo..ako bude opet koncerta.. za spavku nema da brinete, ima se gdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje koncerta uzivo | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 12-07-2009 08:02 AM |
Slike | Ogi | Ogi Radivojević | 28 | 01-10-2007 02:54 PM |