|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam gitaru Ibanez RG550 sa originalnim ibanez humbackerima,
basswood telom,maple neckom,bla,bla,bla. Humbackeri rade ko Q..c ![]() prvenstveno bridge pickup. E sad,izbor je pao na Dimarzio.Znachi treba mi pickup iz njihovog programa za bridge poziciju koji je topao, da ima gaina ali ne da bude neki extrem i da ima sustaina. Prvenstveno je Heavy Metal i malo tvrdji metal svirka u pitanju ali bih svirao i rock, classic rock pa chak i fusion. Na njihovom sajtu sam koristio onaj PICK-PICKUP za preporuku magneta i dobio sam sledece ponude:Breed,ToneZone,Super3 i AirZone. Mislim da je ToneZone "malo" extremniji pickup mada nisam siguran koliko?Mozete mi neshto reci posebno o svokom od ovih humbackera i koji od njih bi mi predlozili i zashto?Ako imate neku bolju ideju slobodno recite,tipa Norton,SuperDistortion itd... Krivo mi je samo shto na Dimarzio-vom sajtu ima snimaka sa svakim pickupom ali je problem shto imam dial-up vezu tako da mi streaming radi ochajno,stvarno su shabani,zar nisu mogli lepo da stave snimke na download! Hvala unapred i pozdrav! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Neznam da povezem miksetu i efekte, Pomoc | djurko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 15-10-2008 09:05 AM |
Neznam da li smijem.. ali... gs3 je tu! Navali! Update 1610. | korg | Audio Software | 23 | 19-10-2004 07:27 PM |