|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Moj studio je bogatiji sa jednim parom ovih lepotana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
jel su dobri koliko i lepi?
cestitke i od mene.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Cestitke takodje....kako zvuce???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ljudi malo sam ih slusao jer sam imao neka posla zadnja dva dana van studija ... monitori su odlicni ,sta reci o njima .. elipse i system su zamenjene precision serijom koja je ovog puta trosistemski uradjena sa nekim novinama u frekvenciji i naravno novi dizajn .. kada budem radio na njima malo ozbiljnije javicu kako su se pokazale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dual Concentric? LF/MID200mm (8?) Dual Concentric? constant directivity driver with multi fibre paper pulp cone Dual Concentric? HF25mm (1?) titanium dome, neodymium magnet system SuperTweeter?25mm (1?) titanium dome, neodymium magnet system ima HF i "supertweeter" ??? what's the point ? i gde se to nalazi ??? nista mi nije jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]()
Dual Concentric? HF25mm (1?) titanium dome, neodymium magnet system
ti je u centru bass drajvera, Tannoy system serija chitava. Ovaj SuperTweeter je dodat iznad bass drajvera.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Slusao ih u par prilika, iako imam stariji model ali isto 8 inch driver, mislim da veoma zavise od pojacala, kao i od udaljenosti od zadnjeg zida, stereo image IZVANREDAN, mozda malo "midlaste", ali kada se gone sa BRYSTON pojacalom rade fenomenalno, a kada se vezu na neki bolji HI-FI pojacivac nekako su "razmrljani" znaci treba paziti na koji se power amplifier vezuju, i da ne budu mnogo blizu zadnjem zidu, ali inace su VEOMA, VEOMA DOBRE!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Evo, Ivan se konacno odvojio od ovih shminkerskih monitora
![]() Trenutno ih guram sa Alesis matica900, a protivnik im je BM6..... pa cu napisati koji utisak kad ih malo izmaltretiram Za sada mi izgleda da kada na bm6 pustim nesto posle P8, kao da sam ukljucio Timeworks mastering comp ![]()
![]() |
#9 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da, OFF je novi vlasnik mojih dosadasnjih ljubimaca .. posto mi novi monitori jos nisu stigli a uzeo sam dynaudio bm15 .. pozajmio sam system 800 da koristim dok ne stignu dynsi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
I S800 vs P8, realno?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|