|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Objavio covek novi singl, stvar se zove "Kad bi htjela ti"
LInk: pravilnik o pirateriji Dobra je pesma, primecuje se da se udaljio malo od onog zvuka koji su u poslednje vreme krenuli da gaje mnogi (Bojan Marović, Saša Kovačević i x drugih likova), zvuči mi sve ovo mnogo ozbiljnije + ziv bubanj, što je pohvalno! ![]() Kakvi su vaši utisci? Last edited by lesha; 27-06-2007 at 07:45 PM. Reason: pravilnik o pirateriji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Vrhunski uradjeno ......
Jedan od boljih singlova ovog zanra koji sam cuo ..... sve pohvale Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Vrh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
el mozze linak na pm?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Fenomenalno..
Kad sam slusao u pozadini nije mi zvucalo nista posebno..Cak ni tekst nisam razumeo.. Veceras sam slusao u svom radnom prostoru,pustio,opustio se(sto nisam odavno radio dok slusam muziku) i svidelo mi se..Extra je..Tekst je odlican..Veoma nekarakteristican za nase prostore. Jedino mi se ne svidja onaj instrumenti na pocetku..Dve tri note sto svira pored onog el.piano-a..Deluje mi nekako jeftino i lose.. ![]() Zanimljiv mi je i aranzman... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A kako se zove pesma?
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
skroz je dobra pesma.. refren je stvarno navlaka.. ali ne svidja mi se jedna stvar.. dve ustvari..
![]() onaj ochigledni drugi take u glavnom vokalu (prva strofa) i melodija pre refrena.. nekako mi je jednostavna i nezanimljiva.. jbg.. ostatak, svaka chas'... edit: da se pojasnim.. da me ne bi napali bzvz.. osnovni akordi su skroz kul.. ali ono "dizanje" i obrt na "odustao/posustao".. ne mi se 'dja.. zaglupljuje.. ![]() Last edited by HeatMan; 29-06-2007 at 01:41 AM. Reason: zato |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Najozbiljnija njegova pesma do sad... alal vera svaka cast. Sve je na mestu... e lazem, dobos mi malo potone u refrenu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Meni je super kad vidim da se neko trudi i da napreduje i da se razvija!
To se definitivno vidi u ovoj Sergejevoj pesmi! Inace, meni bubanj vrhunski zvuci, kao uostalom i sve! Lepo bi bilo kada bi se neko ko ima neke insajd informacije javio da nas uputi kad ce novi album i tako to.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo moj najnoviji singl pa uzivajte :) | Ilija Ilic | Promocija radova | 6 | 17-07-2009 07:11 PM |
novi singl grupe queen | alavuk | Razno | 13 | 04-12-2007 05:50 AM |
Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? | Tribal_kg | Razno | 89 | 29-07-2007 02:36 AM |