|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nije Jean Michel Jarre u pitanju ,vec je jedan lik iz Nemacke poznat kao Elektronalin
![]() Album je radjen u kucnoj produkciji, samo sa nekoliko plug-inova i CME UF master kontrolerom ![]() Postoje dve varijante albuma ,Equinoxe 9-17(starija) i Equinoxe Two(novija) i ako se nekome svidi jedna varijanta preporucujem mu i drugu jer ima dosta novih/izbacenih trekova..... Ako nista drugo,ovo mi se vise svidja od Jarreova 4 poslednja albuma ![]() http://www.jeanmicheljarre.pl/forum/...pic.php?t=1142 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Zanimljivo je...slusao sam EQ 7-19, a skinucu i EQ TWO da cujem - spominju ga dosta po forumima u vezi sa Jarre-om, a koliko se secam on je imao neko otvoreno pismo Jarre-u. Ono: "G-dine Jarre, molim vas poslusajte ovo sto sam ja pravio, pa recite sta mislite..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
To je taj lik
![]() ![]() Covek se nada da ce da saradjuje sa Jarreom kao kompozitor mada po meni moze dobro da prodje kao clan benda jer je dobro savladao elemente Jarreovog aranzmana... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Milose vidim nesto mnogo ih maltretiras na http://jarreforum.com/
p.s. i ako si im reko FAKE je FAKE... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() P.S: negde sam procitao za Elektroanalina da jedino nije morao da zove bas Equinoxe - da moze da prodje cak i kao muzika pod jarreovim uticajem - MEGA uticajem ja bih rekao, ali nema veze - dovoljno je zanimljivo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Sta koristi taj lik od plug-inova?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Veruj mi,nisam bio na forumu jedno pola godine,tek nedavno sam ih malo izgnjavio ![]() ![]() ![]() Ma znam za Tymeckog - covek cak poseduje pravi Eminent E310 da bi imitirao Jarrea ![]() Jako dobro lik odradi covere ![]() Ne znam da li je to isti lik kao onaj Jote na starom forumu - on je jako dobro radio covere ![]() Sto se tice plugova ,mislim da je Elektronalin vecinom koristio Arturia sintove(Moog Modular V2,Minimoog v,Arp 2600v ali ne znam za CS80v) - ako je ostalo nesto od starog foruma ,treba tamo pogledati... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
P.S I mislio sam da cete bas vas dvoje da dodjete na ovaj thread
![]() ![]() Svi smo mi pomalo Jarre fanovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() To sam i uradio - treba da stigne za koji dan, pa cu da pocnem da skidam Equinoxe 2 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
ako imate skype aj dodjite da malo cavrljamo...
skype username: srce_ |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|