Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-04-2007, 08:19 PM   #1
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Perfekcionizam - da ili ne?

Nije ba? da je stvar izbora, ali evo, zanima me ?to mislite o perfekcionizmu i perfekcionistima i da li ste jedan od njih i da li vam je to ok, biste li to mijenjali u sebi... koje su dobre/lose strane istog.

JA sam oduvijek bila perfekcionist i zato radim sve presporo i previ?e analiziram... da bi stvar pobolj?ala za niti 10%.

S druge strane, kad se ?ivot tako preokrene nema? vremena za perfekcionizam i počinje? birati i?ta ili ni?ta... a to mi se upravo događa i primjećujem kako vi?e ne radim kao ranije, prelazim preko pogre?aka koje čujem jer znam da u tako malo vremena imam izbor: "Izbaciti ?to vi?e ideja da ne zaboravim... ili napraviti malo toga savr?eno...".. pa biram prvo.
Ljudi koji cijene moj rad, cijene ga, ali uvijek mi ka?u da sam prokleto spora. To je naravno kombinacija obiteljskog ?ivota plus perfekcionizam = skladatelj pu?.

Pa sad razmi?ljam da li da se bacim u vode skladatelja zeca ili da svi zajedno dočekamo starost pa tek onda moj cd...

Kako vi razmi?ljate o ovome?
_______
ANITA is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules