|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dakle napravio sam sam sebi problem i zaje*anciju od nekih sat vremena.
Imam Tascam FW-1082 i do sada sam najnormalnije gasio Tascama kad i komp. Medjutim posto sada skidam nesto sa neta pa ce mi komp biti ukljucen nekih desetak dana sigurno (mozda i vise), resim ti ja (sto da mucim Tascama) da ga iskljucim, i da ga palim po potrebi (jer kontam ne smem da vadim kablove i sl. dok je upaljen ali on/off moze...)... ... i tu nastaje problem ![]() I ovako sve dva puta, da bi tek treci put proradio (sve isto uradjeno ali je ovaj put imao milosti ![]() Eto, onaj ko je znao ovo nek se nasmeje i saoseca ![]()
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koliko ja znam fw uredjaje nitko ne preporuca gasiti prije kompa i paliti poslije kompa.Tako ja radim i sve je pet sto se toga tice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma jeste je*iga ali bezveze mi je da mi stoji ukljucen 10, 20, mesec dana ukljucen non-stop, ali sta da se radi, morace.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kakav treba da je demo? | tom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 22 | 29-08-2009 10:03 AM |
Vintage... i to kakav... | sRce | Pricaonica | 1 | 04-12-2008 07:44 AM |
Kakav koncept !!!! | DaBear | Razno | 11 | 31-01-2008 10:02 AM |