|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!!!
Treba mi mala pomoc... Dobio sam da radim seminarski rad na temu "Digitalni filteri u obradi zvuka". Sto znaci potrebno mi je sve u vezi digitalnih filtara da bi napisao ovaj seminarski... Ako bilo ko ima neku literaturu da mi preporuci gde da nadjem ili skinem sa interneta bio bih zahvalan... Takodje mozete mi poslati na moj e-mail dvojnov@yahoo.com PS: Na googl-u sam trazio ali nisam bas nasao nesto mnogo... Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digitalni mikser | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 03-02-2009 11:24 AM |
Savet:Digitalni mixer | Eyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 11-10-2007 12:15 AM |
Digitalni mixer | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-02-2005 01:06 PM |
Digitalni ulaz u LUNU | divinesound | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 26-01-2004 12:42 PM |
Vokal filteri ili ?i??enje vokala | idvi | Audio Produkcija - Tehnike | 33 | 13-01-2004 09:52 AM |