|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Oprostite mi na neznanju, moze li neko da mi kaze ko je doticni gost i sta je radio, psoto nisam upucen?
Moze i on sam, nije problem ![]()
#2 |
MAO
|
![]()
reci ce ti neko vec sigurno, ja te zelim samo pitati, dal nije glupo ovako malko pocinjati novu sobu? ako me razumes, neces se ljutiti.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Psiho
|
![]()
S jedne strane imash pravo... mozhda nie idealno formulirano pitanje.
... ali s druge strane ako nekoga predstavim kao posebnog gosta gotovo je neizbjezhno da se netko (naglas) zapita po chemu je ta osoba posebna u odnosu na ostale. Dakle rekao bih da je propust onoga tko je gosta doveo i predstavio. Obichaj je da kad se dovede gost da ga netko adekvatno i najavi. Tako se sprijechi neugodna situacija u kojoj gost mora odgovarati na ovakva pitanja. Jer vrlo je nezgodno govoriti o vlastitim vrijednostima osim ako osoba nie egocentrichna ili prepotentna. Dakle neka si odgovorne sluzhbene osobe foruma daju truda i predstave nam gosta kako to i dolikuje forumu, citiram, "sa najboljim audio moderatorima" ![]()
#4 |
Mason
|
![]()
Zar mora da se posto-poto i obavezno sve kritikuje?
Svako ima prava da misli da je najbolji, a i da to kaze ![]() Gosti se dovode u interesu forumasa, a ne iz nekih drugih razloga, a ovo je definitivno gost od kojeg se moze puno nauciti po pitanju aranziranja, orkestracije... Ne zamerite mi, zaista ne mislim nista lose, ali mi je gotovo neverovatno da neko ko se ozbiljno bavi muzikom sa ovih prostora ne zna ko je Sloba Markovic ![]() ![]() Potpuno mi je normalno da recimo moja majka, koja se ne bavi muzikom, ne zna za Slobu Markovica, a zna za Zdravka Colica (kojem je Sloba radio ranije aranzmane), ali mi nije jasno da ljudi koji se ozbiljno bave muzikom postavljaju pitanja "ko je taj Sloba Markovic?"... bas sam zato skeptican po pitanju iskrenosti ovih pitanja... Casopis "Svet" (namenjen citaocima koji se ne bave muzikom, izuzev u svrhe tracarenja) kaze: "nas poznati aranzer Sloba Markovic" , Sky Music kaze: "Sloba Markovic -Kompozitor, aranzer, producent, klavijaturista" ... (prvo sto sam za dva minuta nasao na net-u)... bez dodatnih objasnjenja. Ipak se radi o coveku sa ogromnom listom radova i to na podrucju bivse SFRJ, kada je zemlja bila mnogo veca, pa samim tim i konkurencija jacha. Ovo ne opravdava zaista primetan propust u najavi gosta, vec se ovo moze vise tumachiti kao moja licna molba da se ne pocinje u startu sa negativnostima i losom energijom... ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 17-04-2007 at 11:18 PM. |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
@shiva
pa upravo sam na to i mislio.. ja takodje ocekujem dostojanstveno predstavljanje istog, bez obzira sto znam o kome je rec.. samo zato sam sebi dozvolio (sto ZAISTA ne volim da radim) kritiku nestrpljivog nam clana. Sve i da ne znam ko je gospodin, ne bih to tako brzo podelio sa forumashima, iz egocentricnih razloga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Psiho
|
![]()
Ja ne vidim nikakve loshe energije u ovome. Jednostavno neki od nas (ma koliko se netko chudio tome) nikad nisu slushali radove novog gosta ili jednostavno ne znamo da smo ih slushali.
Siguran sam da mnogi ne znaju za novog gosta jer mnogi nisu pratili domache scene niti zabavnu/pop produkciju. Doista ne vjerujem da je u pitanju bilo kakva neiskrenost ili losha namjera. Nego gdje nam je gost... ima vech nekih postova a gost josh nie stigao!?
#7 |
Pro Member
|
![]()
Shiva, izvini, i u pravu si, neizmerno hvala Idekiusu koji me je predstavio, mozda malo pristrasno (castim ga picem cim dodje u BG) ali je zaista trebalo da se pre svega predstavim, tako da sam ja jedini krivac za tvoje razlozno pitanje, pogotovo sa danasnje tacke gledista, ali se nadam da jos nisam rekao poslednju rec...;vidi thread malo o sebi u ovoj rubrici, pozdrav, nadam se da cemo se licno upoznati!!
#8 |
Psiho
|
![]()
nema potrebe za isprikama... drago mi je da si stigao i nadam se da chesh se dobro osjechati ovdje
![]()
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ma ljudi, ja sam naseg gosta, ili domacina, kako god, negde u glavi povezao sa Balkanikom ali nisam siguran zasto, pa sam bio nestrpljiv da cujem jel ima on udela u tome, nista drugo.
Izvinjavam se ako sam bio napadan.
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dakle Sanja Ilic je moj dobar prijatelj, sa kojim sam davno uradio "DELTA PROJECT" ali se on upustio sam u Ethno-vode, a ja licno ethno nekako ne volim, i imam licno misljenje da je barem kod nas, to jedna vrsta muzicke prostitucije (cast izuzecima, kojih je jako malo) i podilazenje najnizem ukusu "sirokih narodnih masa" kao i jedna vrsta opravdanja za neznanje i amaterizam u muzici. Ogradjujem se, to je licno misljenje, i ponavljam, cast REEETKIM izuzecima....
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|