|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Koji su dobri vst-ovi sa tarabukom,turskim zurlama i folk harmonikama,radim neki folk ortacima!!! ???
Hvala unapred **********EDIT************************************ ********** Post editovan zbog pravilnika o pirateriji! Molim clanove da citaju pravilnik i postuju ga! Idekius
Koristim i dalje trackere za snimanje... Last edited by idekius; 23-02-2007 at 09:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by idekius; 23-02-2007 at 09:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Pa da,Wizoo "Darbuka",Quantum Leap RA,Ethno world 3,orient world...Imas nesto od tih ethno udaraljki i u M audio "drum&bass rig", itd...Za te zujalice imas FM7,ReFX Plastic CZ....postoje mnoge kolekcije semplova sa ethno instrumentima(Akai-ethnic flutes,voice off istanbul,world traveler,EMU world instruments....) Sta mislis odakle inace svi ti semplovi koji se vrte po tritonima,yamahama....Harmonike mozes naci u kolekcijama Akai-"ethnic journey",world colours,Akai-Balkan traditions...ima toga koliko volis...
Last edited by player; 23-02-2007 at 02:47 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
a zar ovo ne bi trebalo da ide pod Audio Software?
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Mudro zboris
![]() hvala, pozdrav bogi
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Skinuo sam ovaj disk ali meni se ne svidja uopste kako zvuce ti instrumenti..One odsvirane deonice (loop-ovi) su dobrog zvuka,tu mu se svidja,ali kad sam ucitao instrumente u Reason,razocarah se...Bolja je ona harmonika sto dolazi u Reason (NN-XT sempler) nego ova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Pa ucitaj ih u giga studio ili Kontakt pa ih sredi malo....nasao si bar nesto-trazi dalje.Od tih 30-tak semplova harmonike koliko ih imas tamo mozes nesto da iscackas. Konvertovao sam ih i za Motif....i mogu pristojno da zvuce.
Last edited by player; 24-02-2007 at 10:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ma hocu,nego,ovo su bili utisci na prvo slusanje
![]() Ako imass jos neki zanimljiv disc da preporucis,ti napisi... Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
ja bih dodao da sa M1 i wavestation mogu da se dobiju dobri narodnjački leadovi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Napisi gdje jer mi treba i za ostale akai-je...
![]() **********EDIT***************************** Pogledaj prvi post u ovoj temi!!! Izbegavanje radikalnijih mera sankcionisanja ne dozvoljenih stvari ne treba tumachiti kao "pas laje, vetar nosi" i postupati po principu "ko ga je*e"!!! Oglasavas se u temi gde je vec palo upozorenje o pirateriji, nisi procitao pravilnik foruma (ili te za njega boli uvo)... Uradi to jos jednom i zaradio si ban!!! IDEKIUS
"Ja sam rodjen, u cvetu Rolanda..." Last edited by idekius; 26-02-2007 at 10:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|