|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo problema (SX je u pitanju)... hocu malo da oslobodim procesor i uradio sam mixdown Drum grupe i sad treba pogasiti prvobitne drum kanale da ne srcu procesor. E sad, ako moram da radim freeze za svaki kanal to ce da potraje prilicno pa rekoh da pitam da li ima neka fora za koju ne znam... mora li to tako peske?
Pozz
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
zbunio si me. Već si odradio mixdown grupe, možeš slobodno da pogasiš drum kanale, zar ne? Zašto bi i njih freazovao? Ako radiš sa BFD možeš da ubiješ više muva jednim udarcem ako freazuješ VST.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Da, nisam dobro objasnio. Imam audio kanale i na svim imam po nekoliko plagova a nisam snimao presete pa ako izbacim te kanale a posle mi zatrebaju bice zaje*ano...
Pozz
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Sejvuj kao drugi projekat? Ili sejvuj presete za te kanale?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
zashto kad moze da frizuje same audio kanale? to je najnormalnije reshenje.. samo treba vremena za to, kolko znam.. nema alternative.. pokushavao sam i sa shiftom i sa kontrolom i nishta se ne deshava..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Uradi freeze kanala i kraj price...Kad ti zatreba neka izmena, samo ga odledis, izmenis i frizujes opet, zar ne? ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ok hvala svima
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Pa freeze ti je oko 50-ak sec po kanalu...
Ako imas 12 kanala, to ti je oko 12 min, sto i nije nesto... ![]()
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ja sam nekada rendao kanale, rezultat importovao u nove, a stare sa plugovima gurao u trash folder na dnu projekta. Naravno, pogasio bih plugove da mi ne vuku resurse, ali manje više sve bi ostajalo isto.
@heatman tebi zapravo ne radi snimanje setinga za kanale mixera? ja ovo više puta dnevno radim bez ikakvog problema. Jedino neće da loaduje settinge na kanale različitog tipa, što ume da mi treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozz
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|