|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo 'vako.. imam jedan mali problem..
![]() Naime, dignem FL studio, i upalim hypersonic.. i sviram u njemu bez ikakvog problema.. I onda dodje problem kada stisnem dugme record.. Ja gi stisnem, on gi rikne.. Zabode se komp.. Podeshavao sam latency.. podeshavao sam sve znano u frutiju, al mi nije radilo.. Bash sam se zainatio bio.. i onda sam digo sx3 i radio je najnormalnije.. wtf? jel neko zna kako da reshim si problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Psiho
|
![]()
radi u Cubase-u?
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
pa da brate, al to nije reshenje.. moja prava magija (aranzzerska) je u frutiju... tako je userfriendly da ja nemam rechi..
![]() a cubase je tu za snimanje, obradu i mix.. nemam zzivaca da se tu drndam sa midi kanalima i sranjima.. znam da radim u njemu, al mi treba sve odma'! a to ne mogu postici sa njim.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Pa vidis, ja sam ubjedljivo najbrzi u nuendu!
![]() ![]() ![]() Dignes fruity kao instrument u steinbergu, i problema nema....... ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ima... ode mi cpu.. a i fruity preko rewirea ima samo 16 kanala.. a ja u njemu bar 20 roknem svaki put..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
EEE, pa eto ti onda debeo razlog da se naviknes na steinberg
![]()
![]() |
#7 |
Psiho
|
![]()
Stvarno nisam ljubitelj FL-a i nisam ga nikad koristio tako da ne znam kako bih ti pomogao. Inache zastupam tezu da je svaki alat onoliko dobar koliko ga dobro mi koristimo ali unatoch tome moram priznat da sam skeptik po pitanju FL-a. Badave ti 20 kanala kad sve zvuchi plitko... gotovo 2D. Frend iz Zagreba radi odlichnu muziku u FL, ali u konachnici nikako sa soundom na zelenu granu. Neshto u tom engine-u nie kako valja.
Osim toga, tip koi je programirao FL priznaje da ne chuje razliku izmedju 16 i 24 bit-a i da je njegov program namjenjen ljudima koi se zhele zabavit i nemaju vremena za svladavanja profesionalnih programa. Pa ti vidi ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
tako je bilo pre par godina..
pa sad mike oldfield radi u fl-u.. ne znam kolko vidjenijih producenata predlazze fl.. fl znam kao dzep.. a cubase chekam da izadje SX 4 (besplatna verzija.. hhihi) ![]() jednostavno, da chukam drumove u battery-u ili nekom drugom sempleru me tako smaaaraaa.. + smaranje sa midi kanalima.. ubija mi inspiraciju jednostavno.. ne kazzem da je loshe.. daleko je od toga.. ali ubija inspirejshn.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Zasto smara, u cemu je kvaka?? Isto je sranje kad klikas u FL-u na one svjetlece caure ili kad u cubaseu otvoris drum editor s onom kvantizacijom... Klikanje i vamo i tamo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zasto ne? ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |