|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Sto kazete tu na forumu, "da se pohvalim malo"....
Danas stigao SMART RESEARCH C2 Compressor. Bila dobra cena, a nov, pa nisam mogao da odolim! Sutra prikljucivanje... Onaj odozgo (stoji na SSL EQ i PRE Amp racku..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ima se, moze se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sa srecom...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
welcome to da club
![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
od sad cim neko spomene neku marku za koju u zivotu nisam cuo, automaCki cu da mislim da je vr'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
ma to si sve slikao samo zbog ssl eq-a..
![]() da ga koristish samo u humanitarne svrhe! podari tog dobrog zvuka ljudima.. daj im razloga da nastave da slushaju tu artikulisanu buku, odbegli choveche.. i vrati se kao mesija u srbiju il "poshlji nam malo peciva".. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hajde bas posalji utiske , a mozda i da ga " nalepis " na nesto da ga vidimo na delu , jer nekako sve sto sam do sada cuo nije nista sto se ne moze dostici mnogo prizemnijom opremom .... iskreno da ti kazem , jedva cekam da cujem nesto da me ubedi u suprotno i da ta tema prestane da me proganja ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ajde bas cu da vidim,...imao lik pored mene (Grant Nelson), super je radio...prosle nedelje bio Oasis producent u glavnoj sobi miksao neki novi gitar band. Doneo ga za miks, sve su terali kroz njega...
Nije mi bio o glavu, ali u pola cene, (!) i 10 meseci na rate bez kamate |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
SuperModerator
|
![]()
ma da, sve, mixbuss, grupe, solo tracks... mene recimo odusevljava na vokalima, ili recimo kontrabas za added sustain, do 15db redukcije, a pliva kao krema, ne osetis ga... a mozes i da ga koljes sa crush mode-om : gitare, drums... mega je stvarno
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Timbaland se "ponovio" malo.. | DaBear | Razno | 4 | 11-09-2009 11:31 PM |
Trevor Horn se ponovio | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 27-05-2008 01:06 AM |
Malo sam se ponovio... | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 03-10-2007 05:27 PM |
Malko sam se ponovio.... | Bitch | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 19-07-2006 07:48 AM |